Hercules geplaatst op 22 maart

Hercules-001 (477x640)Een prachtige, enthousiaste, werklustige en vooral erg lieve jongeman van 2 jaar jong!

Hercules heeft een prachtige vacht en wij vermoeden dat er ook een stukje poolhond in zijn familie zit. Hij is zelfverzekerd, onafhankelijk, heel stabiel, heel sociaal en hij is een echte charmeur. Hercules kan keurig aan de riem lopen, kent een aantal commando’s, is erg sociaal naar andere honden toe, is stapel op mensen en hij is echt een kanjer. Hercules komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar hij heeft zeker een thuis gehad, hij kent alle dingen zo goed, dat moet iemand hem geleerd hebben. Hercules is een hond die het heerlijk vindt om actief te zijn, om dingen te ondernemen en om dingen voor zijn baas te doen. Hij heeft mensen nodig die duidelijk voor hem zijn, die hem regels geven en die consequent zijn. Hij vindt dit erg prettig en weet dan precies waar hij aan toe is. Hercules kan niet zo goed met katten overweg en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Hercules is erg lief voor kinderen, maar omdat wij niet weten of hij ook met kleine kinderen is opgegroeid, willen wij hem liever niet in een gezin met kleine kinderen plaatsen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem. En als u kinderen op bezoek krijgt, dan is dit geen enkel probleem!

Hercules is bijzonder leuk, geweldig stabiel en echt een fantastische hond! Komt u gauw een lekkere wandeling met hem maken?

Hercules (640x525)Hercules-002 (598x640)

2 reacties op Hercules geplaatst op 22 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen