Indio en Bella zijn geadopteerd

Indio en BellaIndio en Bella zijn samen het allerleukste Scooby-koppel

Ze zijn samen bij Scooby gekomen en van begin af aan zijn ze onafscheidelijk. Zelfs toen Bella loops was en even apart moest, werd Indio meegenomen zodat ze elkaar niet zo erg misten. Indio en Bella zijn beide pointers, wel al wat ouder (Indio is in 2003 geboren en Bella in 2004). Ondanks hun leeftijd zijn ze erg actief: ze rennen en snuffelen altijd rond.

 

Indio is de verstandige van de twee. Hij is een rustige en stabiele jongen. Indio is erg aanhankelijk naar mensen, maar ook vriendelijk en loyaal. Het is een nobele en betrouwbare hond; hij is echt heel erg braaf.

Bella is wat drukker; ze is klein, dun en het lukt haar maar niet om stil te staan. Ze is een dappere meid en er is niets wat haar bang kan maken. Bella houdt ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze altijd op zoek naar genegenheid. Ze is vrolijk, sociaal, rusteloos en levendig.

We zouden het echt geweldig vinden als beide samen geadopteerd worden. Dan zijn ze namelijk altijd gelukkig: ze beschermen elkaar, warmen elkaar op, ze voelen zich veilig samen en ze houden ontzettend veel van elkaar. Het zijn erg gemakkelijke honden: ze hebben wat eten nodig, een lekkere wandeling, veel liefde en maar één bed, want die delen ze maar al te graag.

Deze twee kanjers wonen momenteel nog in Scooby, in Spanje, waar zij met smart zitten te wachten op een gouden toekomst voor hun samen! Mocht u interesse in hen hebben, dan komen zij natuurlijk naar Nederland, waar u ze in levende lijve kan ontmoeten!

Wij hebben in ieder geval een filmpje van dit schitterende duo, neemt u even een kijkje?

Indio en Bella Indio en Bella Indio en Bella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen