Jack is geadopteerd

Jack (572x640) Jack-001 (598x640) Jack-002 (524x640) Jack-003 (510x640)Jack; een bijzonder ruwharig jack russeltje van 3 jaar jong! Jack is een vrolijk mannetje, altijd blij en in de weer, graag onder de mensen, enthousiast bij alles wat hij doet en op zoek naar een heel fijn thuis om te komen wonen! Jack is een hondje dat bij ons is gekomen omdat zijn baasje in het ziekenhuis terecht kwam en ernstig ziek is… En zijn baasje wordt helaas niet meer beter en dat betekende dat Jack bij ons moest komen. Jack is vanaf dat hij een klein pupje was bij zijn baasje komen wonen en is daar nooit meer weggegaan. Hij heeft daar helaas niet heel veel geleerd, werd niet uitgelaten maar kon de hele dag in de tuin zijn als hij wilde. Commando’s heeft hij niet onder de knie en tja, dat is allemaal best heel erg jammer… Maar wij hebben gezien dat Jack ongelooflijk graag nieuwe dingen wil leren, dat hij heel erg slim is en erg leuk! Hij heeft dus al jaren niet gewandeld en was al jaren niet met andere honden in contact geweest. Maar hij doet het geweldig hier! Hij heeft zich keurig aangepast, is goed met andere honden en hij vindt het werkelijk een groot feest om lekker te wandelen! Hij trekt aan de riem, maar hij heeft heel snel in de gaten dat dit niet de bedoeling is en wil heel graag leren hoe hij het goed moet doen. Jack heeft heel veel in zijn mars door zijn intelligentie en wij denken dat hij binnen hele korte tijd alles onder de knie heeft wat nodig is. Jack kan het niet goed vinden met katten, hij wil achter ze aan gaan en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Jack kan uitstekend een poos alleen thuis blijven en is dat ook gewend. Jack vindt kinderen geweldig, wil ontzettend graag met ze spelen en geniet van hun aanwezigheid. Maar wij willen Jack toch niet in een gezin met kinderen plaatsen omdat hij zelf nog zoveel moet leren. Daarnaast beschermt Jack zijn voer ten opzichte van mensen en daar moet hij eerst mee om leren gaan. Jack vindt het heerlijk om met je mee op stap te gaan, om met je te knuffelen, om naast je in de auto te zitten en hij is echt een kameraadje voor het leven. En dat hij sommige dingen nog niet geleerd heeft, dat kan veranderen. Hij wil niets liever dan leren, nieuwe dingen ontdekken en de wijde wereld intrekken! Wilt u dit kleine mannetje eens in levende lijve ontmoeten? Wees welkom om een lekkere wandeling met hem te maken!

Één reactie op Jack is geadopteerd

 • Hallo,
  Ik ben erg benieuwd hoe het nu met jack gaat.
  Ik ben de dochter van zijn oude baasje.
  Z’n oude baasje is een taaie en vecht nog elke dag, wel zou ik het leuk vinden om hem dus even een update te doen hoe het nu met jack gaat.

  graag hoor ik van jullie.
  Groet,
  Gea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen