Japie is geadopteerd

Japie (640x531) Japie (640x624) Japie-001 (640x635) Japie-002 (640x587) Japie-003 (624x640) Japie-004 (618x640) Japie-005 (448x640) Japie-006 (640x613) Japie-007 (549x640)

Japie; een geweldige, lieve, vrolijke en dappere knul van 10 jaar jong! Japie is geweldig en wij zijn allemaal stapelgek op hem. Hij houdt ook van ons, hij is altijd blij om ons te zien, kan het met alle andere honden geweldig goed vinden, vraagt niet veel en zou zo ontzettend graag een eigen familie hebben! Japie is bij ons in de opvang gekomen, op 23 oktober 2013… Hij kwam samen met Rizla, zijn lieve vriendin waar hij gek op was. Wij hebben geprobeerd om een thuis voor hun samen te vinden, maar dat bleek helaas onmogelijk te zijn en inmiddels heeft Rizla een warm thuis gevonden. En Japie, tja, Japie is nog steeds bij ons in de opvang…  Japie is als pupje bij een gezin komen wonen en genoot hier altijd van. Maar zijn baasje bleek al lange tijd allergisch te zijn voor de honden. Maar de liefde voor hun was zo groot dat hij dit lange tijd heeft volgehouden. Maar op een gegeven moment ging dit echt niet meer en heeft dit gezin hun naar onze opvang gebracht. Japie is gek op kinderen en vindt het geen enkel probleem als er ook kinderen in zijn nieuwe thuis wonen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hij speelt graag, hij wandelt graag en mag natuurlijk ook graag in een warme mand liggen slapen! Japie bleek op een gegeven moment heel veel te drinken en was niet meer zindelijk in huis. Zijn vorige baasjes hebben Japie helemaal laten onderzoeken en het bleek dat hij een vorm van diabetes had. Hij krijgt hier 2 keer daags medicijnen voor (0,23cent per dag) en dit is keurig onder controle. Hij is weer helemaal zindelijk en heeft hier dan ook compleet geen last van! Dit is geen diabetes waar hij insuline voor moet krijgen, maar een andere vorm. Zijn hersenen geven zijn nieren een verkeerd seintje waardoor hij heel veel gaat drinken en plassen. Het medicijn geeft een seintje aan de hersenen dat zij dat niet moeten doen. Hij krijgt 2 keer daags een druppel vloeistof in 1 van beide ogen en dat is voldoende. Japie kan het dus uitstekend vinden met andere honden en met vreemden en met kinderen, maar kan beslist niet met katten opschieten. Hij kan dus niet in een nieuwe familie komen wonen waar ook katten wonen. Japie vindt het erg moeilijk om alleen thuis te blijven zonder andere hond. Hij is gewend aan de bench en hij kan de hele nacht keurig doorslapen in zijn bench. Als hij samen met een andere hond is en hij heeft zijn bench, dan is er voor Japie niets aan de hand. Maar als hij als hond ergens alleen komt te wonen, dan kan hij niet alleen thuis blijven… Wij realiseren ons dat Japie niet de makkelijkste hond is om een huis voor te vinden, maar wat is hij het waard! Hij is altijd oprecht, altijd lief, altijd in voor iets leuks en je geeft hem zeker geen 10 jaar. En wij hopen dat hij de laatste tijd van zijn leven nog gelukkig mag worden bij lieve mensen die hem accepteren zoals hij is, die er voor hem zijn en die hem nog een poosje hetgeen willen geven wat hem gelukkig maakt! Komt u eens kennis met hem maken? Hij zal u laten zien hoe leuk hij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen