Jef

JefEen imposante, prachtige en vreselijk lieve vent van ruim 4 jaar jong!

Jef is een fantastische kat met een heerlijk karakter! Jef is ooit als zwerver in een asiel gekomen en had toen een gebroken staart die helaas geamputeerd moest worden. Dat maakt dat Jef staartloos door het leven gaat, iets waar hij helemaal geen last van heeft! Jef kan alles gewoon doen en dat doet hij dan ook!

Jef is een hele lieve vent, hij vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, heerlijk om te knuffelen en hij wil graag bij je in de buurt zijn.

Jef kan het prima met de andere katten in de opvang vinden en heeft het daar dan ook helemaal naar zijn zin. Jef vindt het ook leuk om met speelgoed te spelen en hij vindt het leuk om ook af en toe buiten een kijkje te nemen. Een geweldige knul dus, die op zoek is naar een hele lieve familie die hem een geweldige toekomst willen bieden.

Jef zit al helemaal klaar om te vertrekken, komt u hem gauw ophalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen