Katie is geadopteerd

Katie (640x561) Katie-001 (619x640) Katie-002 (494x640) Katie-003 (544x640)

Katie; een heel bijzonder, zachtaardig en onzeker meisje van net 1 jaar jong. Katie is een heel bijzonder meisje, zij is heel erg vriendelijk, heel lief, zoekt steeds contact met je, kan met alles en iedereen goed overweg en tja, zij is gewoon de liefste! Maar Katie is ook onzeker en vindt sommige dingen in het leven toch ook nog behoorlijk spannend. En daar heeft zij wat begeleiding bij nodig. Katie komt uit Spanje, waar zij is gevonden, heel bang… Zij heeft daar de afgelopen maanden gewoond en daar heeft zij al ongelooflijk haar best gedaan. En nu is zij bij ons en ook wij zien dat zij niets liever wil dan lief gevonden worden en dat is hartverwarmend om te zien. Katie is een meisje dat eigenlijk heel graag wil wandelen en ook keurig aan de riem loopt. Maar als er grote vrachtwagens of trekkers langskomen, dan wil zij niets liever dan dit uit de weg gaan. Maar het mooie van haar is dat zij dan steun bij je zoekt en dat krijgt zij vanzelfsprekend van ons. Zij moet hier gewoon aan wennen. Katie kan het uitstekend vinden met andere honden en beheerst de hondentaal heel goed. Zij heeft het grootste respect voor katten en zou ook prima met een kat kunnen samenwonen. Voor kinderen is Katie ook heel lief en onderdanig, maar wij denken dat in deze fase van haar leven, het niet handig is om haar in een druk gezin met kinderen te plaatsen. Zij moet zelf nog zoveel leren en wij denken dat een druk gezin mogelijk iets teveel van het goede is voor haar. Als u kinderen op bezoek krijgt, dan is er geen enkel probleem! Katie zoekt hele lieve mensen die van haar houden, die haar de steun zullen geven die zij zo nodig heeft en die helemaal voor haar willen gaan. Dan krijgt u een intens dankbaar meisje in huis die er helemaal voor wil gaan! Komt u haar eens in levende lijve ontmoeten?

Één reactie op Katie is geadopteerd

  • Wat een schat om te zien zeg en een uitdaging om er weer een gelukkige en zelfverzekerd meisje van te maken. Er staat dat ze gereserveerd is gaat dit ook zeker door??
    Groetjes frederique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen