Kira is geadopteerd

Kira-007 (640x493) Kira-006 (619x640) Kira-005 (640x542) Kira-004 (634x640) Kira-003 (640x525) Kira-002 (640x516) Kira-001 (640x565) Kira (640x614)Kira; een beeldschone, slimme, werklustige en energieke dame van 6 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij erg welkom is! Kira is een meisje dat ontzettend graag voor je wil werken, nieuwe dingen wil leren, 100% voor haar baas gaat en op zoek is naar mensen die dat geweldig vinden. Kira komt uit een druk gezin met kinderen en daar werd zij niet gelukkig. Zij kon haar intelligentie niet gebruiken, kreeg te weinig beweging en uitdaging en werd hierdoor erg waaks en onrustig. En dat ging niet langer in de buurt waar zij woonde en haar baasjes hadden te weinig tijd om lekker met haar te gaan werken. Dus zodoende is Kira bij ons gekomen en mogen wij haar helpen zoeken naar lieve baasjes die haar dat wel kunnen bieden. Kira doet het prima hier in de opvang, gaat heel goed om met de andere honden, wil ontzettend graag voor je werken en wij denken dat zij iemand heel blij gaat maken met haar komst. Kira is heel sociaal, geeft zich graag aan je over als je duidelijk bent, kan het hier prima vinden met alle andere honden en doet ongelooflijk haar best voor je, apporteert geweldig goed en speelt graag met je. Voor Kira zoeken wij duidelijke baasjes die snappen hoe zij in elkaar zit, die haar regels en structuur gaan geven, die haar begeleiden en steunen, die heerlijk met haar gaan werken en die helemaal voor haar willen gaan. Het liefst mensen die ervaring hebben met honden en mogelijk met herders en die begrijpen wat zij nodig heeft. Kira kan het niet zo goed vinden met katten, maar mocht zij een zelfverzekerde kat tegenkomen, dan heeft zij hier respect voor. Zij is opgegroeid met kinderen, maar wij plaatsen haar liever niet in een gezin met jonge kinderen. Zij gaat deze het liefst uit de weg en heeft even de tijd nodig om hier aan te wennen. Zij laat prachtig gedrag zien door ze uit de weg te gaan en dat verdient natuurlijk alle respect. Dus als u kinderen op bezoek krijgt, dan zal zij deze keurig ontwijken en is dit dus geen probleem. Kira is gewoon een dijk van een hond met een geweldig karakter, een enorme werklust en een groot aanpassingsvermogen. En zij zoekt dat ene plekje waar zij erg welkom is, waar zij uitdagingen krijgt en waar zij echt gelukkig mag worden! Komt u gauw langs voor haar voor een fijne wandeling en een kennismaking in levende lijve?

Één reactie op Kira is geadopteerd

 • Ik zou graag wat meer over Kira willen weten.
  Hoe is ze met andere honden?
  Hoe reageert ze op andere honden tijdens de wandeling?
  Kan ze even alleen blijven?

  Ik kwam haar tegen op de Facebook groep herplaatsing Mechelse, Duitse enz herders, en werd nieuwsgierig. Ik ben niet echt op zoek naar een nieuwe hond maar heb wel de ruimte de tijd en de financiën. Mijn gezin bestaat uit mij (vrouw 50 jaar) en drie kinderen van 16,22 en 25 jaar die opgegroeid zijn met honden. Verder hebben we nog twee honden, Max een Duitse herder van twee jaar, Tuca een Catalaanse Herder mix van drie jaar, twee katten Moos en Remi en een konijn. We wonen in een vrijstaand huis met tuin in Bennekom, tien minuten lopen van het bos. We laten gezamenlijk de honden uit en gaan regelmatig met ze naar het bos.
  Max heb ik al vanaf pup en Tuca hebben we geadopteerd uit Spanje toen Max ongeveer een half jaar oud was. Ze zijn beide erg sociaal en kunnen het goed met andere honden vinden.
  Max is dol op spelen met een balletje en Tuca af en toe ook (als ze zin heeft) de katten Moos en Remi kunnen goed met de honden en andersom ook, maar zitten doorgaans in de bijkeuken omdat ze dan via het raam naar buiten kunnen als ze dat willen.

  Ik ben benieuwd of Kira bij ons gezin zou passen, en zou graag binnenkort een keer kennis met haar komen maken.

  Groetjes, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen