Krummel is geadopteerd

Krummel (640x596) Krummel-001 (640x490) Krummel-002 (587x640) Krummel-003 (640x556)Krummel; een klein, schattig, vriendelijk en mooi poesje van ruim 6 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij meer dan welkom is! Krummel is bij ons gekomen omdat haar vrouwtje ernstig ziek is… En tot groot verdriet kon zij niet langer voor Krummel zorgen en is zij bij ons gekomen. Wij hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met dit heerlijke kleine meisje en wat is zij ongelooflijk lief! Krummel maakt nergens een probleem van, paste zich heel makkelijk aan hier in de opvang, kan het prima vinden met de andere katten en zij is gewoon een heel tevreden meisje. Krummel vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, om bij je te zijn en te knuffelen. Daarnaast ligt zij ook graag ergens te slapen of gewoon om zich heen te kijken naar wat er allemaal gebeurd. Krummel kan het prima vinden met honden, zij heeft altijd samen gewoond met een hondje en ook dat vindt zij helemaal goed. Krummel heeft altijd binnen geleefd en dat is voor haar dan ook geen enkel probleem. Krummel heeft aan haar linkeroog een vergrote pupil, dit heeft zij altijd al gehad en heeft hier helemaal geen last van. Maar wij vermelden het toch even. Voor Krummel zoeken wij een liefdevol thuis waar zij meer dan welkom is, waar zij lekker de aandacht krijgt, waar zij fijne plekjes heeft om lekker te liggen en verder is Krummel meer dan tevreden. Een bijzonder poesje dus, vol liefde en op zoek naar een heel fijn thuis! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

3 reacties op Krummel is geadopteerd

 • Hallo Ingrid,

  Wat fijn om te lezen!
  Hoewel ik weet dat Krummel het bij opvang Koningen heel goed heeft gehad, is er toch niks fijner dan je eigen blijvende plekje op de vensterbank (en een kattenvriendje begrijp ik?).
  Ik zal het de nabestaanden doorgeven, ze vroegen laatst nog naar “Krummie”.

  Wat een mooie afsluiter van het jaar. Gelukkig zijn er nog mensen die begaan zijn met het lot van een dier en die een veilig en warm thuis te bieden hebben.

  Ik wens jullie, Probz en Krummel hele fijne feestdagen, een gezond en gelukkig nieuwjaar en dat jullie nog veel van elkaar mogen genieten.

  Medewerkers van Opvang Koningen, bedankt voor jullie goede zorgen en liefdevolle opvang. Ook voor jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Groetjes,
  Patricia

 • Beste medewerkers van Dierenopvang Koningen,

  5 dagen nadat wij Krummel bij jullie gebracht hebben is de eigenaresse toch nog onverwachts snel overleden.

  Het verdriet en het afscheid nemen van Krummel was hartverscheurend, het was toch haar eigen knuffelpoes “Mien Krummeltjie” en haar steun en toeverlaat in moeilijke tijden, samen met haar hondje.

  Gelukkig stond ze volledig achter haar beslissing en wist ze dat Krummel bij jullie op de juiste plek is. Ik heb haar de site laten zien en verteld hoe liefdevol jullie Krummel hebben opgenomen. Helaas mag ze niet meer meemaken dat Krummel (hopelijk binnenkort) weer een eigen liefdevol huisje heeft.

  Krummel is destijds als kitten zwervend bij de plaatselijke supermarkt aangetroffen, zwaar ziek en ondervoed. De eigenaresse heeft Krummel meegenomen naar huis, de dierenarts gaf haar weinig overlevingskans, maar het wonder geschiedde: na 3 weken achter de kachel te hebben gebivaceerd en waar zij alleen ’s nachts tevoorschijn kwam om te eten en drinken, had kleine Krummel eindelijk de kracht en het vertrouwen om de huiskamer en uiteindelijk de schoot van eigenaresse te verkennen! De vensterbank werd ook al gauw in beslag genomen en Krummel’s leventje was zoals een kattenleven hoort te zijn.
  Niets is voor niets, Krummel was een poes met een missie, ze heeft de eigenaresse heel veel troost, steun en kattenliefde gegeven in moeilijke tijden. Soms moeten dingen zo lopen…

  Ik heb Krummel leren kennen zoals boven omschreven, met recht een bijzonder poesje.
  Heel veel vertrouwen in de mensheid, zelfs na de slechte start in haar leventje.
  Een poes die veel te geven heeft, net zoals haar bazinnetje gedaan heeft.

  Lieve, lieve Krummel, ik hoop op een gouden plekje voor je,
  met je eigen warme schoot om op te liggen, je eigen handen die je aaien en je eigen vensterbank in het zonnetje, want die heb je meer dan verdient!

  Ps; “het hondje” uiteraard heeft ze een naam! heeft onderhand een goed tehuis gevonden.

  Patricia

  • Hallo Patricia,
   Ik wilde je bij deze even laten weten dat wij Krummel een lief thuis hebben gegeven.
   Samen met (Shelly) Probz verblijft zij bij mijn man en mij. Ze kan hier lekker op de vensterbank, in haar mandje of op de bank. Ze begint zich steeds meer thuis te voelen. We zullen goed voor haar zorgen en denken dat haar, helaas, overleden bazinnetje , weet dat ze het nu goed heeft.
   Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen