Krummel

KrummelEen klein, mooi, slank en grappig meisje van 9 maanden jong!

Krummel is een klein poesje dat al een heel leven achter zich heeft. Zij is gevonden toen zij nog heel erg klein was, erg vermagerd, bang voor alles en niet wetende wat de toekomst voor haar in petto had. Gelukkig is deze kleine meid gevonden en mocht na even in de opvang te zijn geweest, naar een lief gastgezin verhuizen. Daar heeft zij veel geleerd, maar haar angst voor de mens bleef bij haar aanwezig. Haar pleegmoeder was geweldig voor haar en op haar vertrouwde zij altijd. Maar als er nieuwe mensen kwamen, had de kleine Krummel toch altijd wel een plekje waar zij zich graag verstopte. Krummel woonde daar samen met een aantal katten en een hond en met hen kon zij het altijd goed vinden. Zij speelt graag met de andere katten, met speelgoed en zij vindt het eigenlijk heerlijk om lekker te knuffelen. Maar dan moet zij je eerst kennen natuurlijk. Krummel is gewoon een meisje dat tijd nodig heeft, zij zal u niet direct in de armen springen, maar bekijkt u eens van een afstandje. En als zij het vertrouwen eenmaal heeft, dan zal zij komen knuffelen en van u houden.

Krummel heeft dus een bijzonder thuis nodig, een plekje waar zij in alle rust mag wennen, waar zij mag zijn wie zij is en waar zij heerlijk mag genieten van een nieuw leven. Wilt u samen met dit kleine meisje de toekomst in stappen?

Krummel2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen