Ksenia geplaatst

Ksenia-002 (536x640)

Een heel leuk, niet te groot, blij en enthousiast meisje van 1 jaar jong.

Ksenia is een tenger meisje met een leergierig en slim karaktertje, zij is grappig, heel lief en zacht en vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn. Zij valt natuurlijk op door haar prachtige bekkie met tanden die je altijd als eerste ziet. Ksenia komt uit Spanje, waar zij is gevonden… Zij is gelukkig liefdevol opgevangen en heeft de afgelopen tijd daar gewoond. En nu is zij bij ons en hebben wij haar vrolijke karakter leren kennen. Ksenia is een meisje dat prima met andere honden kan opschieten, maar zeker ook een tikje dominant is. Dat is geen probleem want zij beheerst de hondentaal uitstekend! Ksenia kan redelijk met katten opschieten al is zij wel een meisje dat een kat tegenover zich nodig heeft die duidelijk naar haar is. Als u een kat hebt die wat angstig is voor honden, dan is dit geen goede match met Ksenia. Ksenia kan het prima vinden met kinderen en zou het prima doen in een gezin. Ksenia vindt het heerlijk om nieuwe dingen te leren en wij denken dat ook behendigheid prima bij haar zou kunnen passen. Zij is slank en lenig en razendsnel!

Een geweldig hondje dus, op zoek naar dat ene plekje waar zij heel gelukkig mag worden! Komt u gauw eens kennis met haar maken?

Ksenia (640x558)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen