Little John geplaatst op 17 april

Little John-002 (605x640)Een plaatje van een hond, erg lief en sociaal en met een enorme wil om te leren van 6 maanden jong!

Little John is nu nog niet zo groot, maar wij denken dat hij later best een redelijke jongen gaat worden. Little John is samen met zijn broertjes en zusjes gevonden, in Spanje. Hij is vervolgens liefdevol opgevangen aldaar en is nu bij ons en wij mogen hem helpen zoeken naar een fijne familie waar hij heel erg welkom is. Little John is een fantastisch hondje, hij vindt mensen helemaal geweldig, wil heel graag aandacht, wil graag nieuwe dingen leren, kan uitstekend met andere honden en ook met katten samen leven, loopt al netjes aan de riem en hij heeft alles mee om een geweldige familiehond te worden. Natuurlijk moet dit mannetje nog wel een aantal dingen leren, maar dat wil hij ontzettend graag! Het is heel sneu te weten dat hij ook hier in Nederland pech heeft gehad… Hij was namelijk geplaatst bij lieve mensen die stapel op hem waren. Maar helaas, 1 van zijn baasjes bleek allergisch te zijn. Dus hij kwam terug bij ons. Toen kwam er een lieve meneer die helemaal gek op hem was, die van hem hield en die samen met hem de toekomst in wilde stappen… En toen kreeg deze meneer te horen dat hij een enorme financiële aderlating kreeg… Geen basis dus voor een jonge hond. En met tranen in zijn ogen heeft hij Little John terug naar de opvang gebracht… Nu hopen wij dat hij nu een thuis gaat krijgen waar hij wel voor altijd kan blijven en waar hij nooit meer weg hoeft. Een geweldig hondje dus, op zoek naar lieve mensen die hem heel graag een hele fijne toekomst willen bieden! Komt u gauw langs om hem te ontmoeten?

Little John-001 (592x640)Little John (640x575)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen