Little Master geplaatst

LittleMasterEen ontzettend sociaal, vriendelijk, lief en zacht ventje van bijna 2 jaar jong die op zoek is naar een heerlijk gezin om te komen wonen!

Little Master is een hond met alle vertrouwen in de mensen. Hij komt uit India, waar hij als klein en vooral ziek pupje werd gevonden op straat… De dierenarts heeft hem opgenomen en hem verzorgd en na een maand was hij weer helemaal beter! Little Master ging naar de plaatselijke opvang en heeft daar de afgelopen anderhalf jaar aan een ketting gezeten… Helaas hebben zij daar niet de mogelijkheden die wij wel hebben en werd hij natuurlijk uitgelaten en goed verzorgd en kreeg heel veel liefde en aandacht.Maar toch… Little Master is nu van zijn ketting verlost en hij mocht naar Nederland komen in de hoop dat hij een fantastische toekomst in het verschiet heeft!

Little Master is een vrolijke hond, heel braaf en lief, heel slim, zoekt veel contact met je, kan uitstekend met alle andere honden opschieten, is lief voor kinderen, is heel tevreden en hij is echt een geweldige hond. Little Master vindt katten niet zo leuk en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin met katten. Little Master zoekt hele lieve mensen die hem net zo leuk vinden als dat wij dat vinden, die helemaal voor hem gaan en die hem dat ene gouden mandje willen geven waar hij zo naar verlangd!

Komt u gauw langs om kennis met hem te maken? Hij gaat graag een heerlijke wandeling met u maken!

LittleMaster2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen