Lora; geplaatst 3 juli

Lora (640x562) Lora-001 (640x531) Lora-002 (640x557) Lora-003 (640x511) Lora-004 (640x500) Lora-005 (599x640) Lora-006 (640x521) Lora-007 (640x607) Lora-008 (640x515)Lora; een prachtige, sterke, aanhankelijke dame van 1 jaar jong! Lora is een onstuimige dame, zij is enthousiast, blij, energiek en zij vindt het leven briljant! Lora geniet van alles wat op haar pad komt en zij is blij met alle aandacht. Zij knuffelt graag met je, maakt heel veel contact met je, wil graag met je samenwerken en wil alles heel graag leren. Lora komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij daar een tijdje in een opvang gewoond en nu is zij bij ons en zij doet ons glimlachen! Lora kan het uitstekend met andere honden vinden en kent de hondentaal prima. Met katten heeft zij geen chemie en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin waar ook katten wonen. Lora is lief voor alle mensen en ook voor kinderen. Maar zij is echt wel onbenullig en zou kleine kinderen zo van de benen kunnen lopen. Dat realiseert zich waarschijnlijk net even te laat en dan is het kwaad al geschied natuurlijk. Dus wij denken dat het niet zo handig is om Lora in een gezin met kinderen te plaatsen onder de 16 jaar. Lora is op zoek naar mensen die lekker actief met haar bezig zullen zijn, die met haar gaan trainen, die haar veel gaan leren en die consequent en duidelijk zijn. Dat heeft deze heerlijke dame echt nodig en daar wordt zij heel erg gelukkig van! Een fantastische hond die op zoek is naar fantastische mensen die haar geweldig vinden! Komt u gauw kennis met haar maken?

Één reactie op Lora; geplaatst 3 juli

  • Hallo dierenvrienden,

    Nog even een een berichtje over het wel en wee van Lora.
    Ze is intussen aardig ingeburgerd. Ze wordt steeds minder angstig, is na de aanvankelijke moeilijkheden intussen ‘stubenrein’ , echter de jachtdrift is sterk aanwezig, ik vrees dat we haar in de toekomst niet zonder toezicht op het terrein kunnen loslaten. Lora is buitengewoon mens- en kindvriendelijk, zelfs ons jongste kleinkind (8 Maanden) wordt uiterst omzichtig behandeld. Thuis heb geen kind aan Lora, vooral veel slapen. Omdat ze jong is heeft ze nog wel de neiging om zaken kapot te knagen maar dat is natuurlijk van voorbijgaande aard. Ze kan goed alleen thuis blijven, heeft echter een panische angst om in een auto te stappen. Aan de lijn lopen geen enkel probleem. Allerlei commando’s volgt ze al goed op. Kortom, we zijn blij met Lora.

    Vriendelijke groet

    Jan Dolman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen