LouLou is geadopteerd

Loulou-001 (640x614) Loulou-002 (583x640) Loulou-003 (434x640) Loulou-004 (640x621) Loulou-005 (640x618) Loulou-006 (640x636) Loulou-007 (640x594) Loulou-008 (536x640)

LouLou; een plaatje van een boxer van net 1 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij welkom is! LouLou is een meisje die op jonge leeftijd in een opvang in Spanje terecht is gekomen, daar een tijd in de opvang heeft gewoond en nu bij ons in de opvang is. LouLou is altijd blij en vrolijk, wil ontzettend graag met je spelen, heeft veel energie en moet nog een heleboel dingen leren. LouLou is een meisje dat veel contact met je maakt en heel erg op zoek is naar iemand die heel duidelijk en consequent is. Zij heeft grenzen nodig, iets wat zij zichzelf nog niet heel geleerd. Want LouLou blaakt van zelfvertrouwen en wil heel graag de baas zijn. En dat dit nou net niet de bedoeling is, dat is iets wat zij nog moet leren. LouLou is graag bij andere honden, maar ook bij hen blaakt zij van zelfvertrouwen en begrijpt zij nog niet alles. Regelmatig wordt deze jongedame dan ook gecorrigeerd door haar soortgenoten en dat maakt dat zij een deukje in haar ego krijgt. En daar is helemaal niets mis mee. LouLou is op zoek naar mensen die stevig in hun schoenen staan, die heel duidelijk zijn, die haar heel veel structuur geven en die met haar willen gaan werken. Mensen die haar net zo leuk vinden als dat wij haar vinden en die begrijpen dat LouLou alleen maar gelukkig kan zijn als zij de duidelijkheid krijgt. Mensen die dus streng zijn, haar zeker in het begin geen vrijheid zullen geven en die keihard aan het werk gaan met haar. Wij zien hier een meisje die in de war is, die snakt naar structuur en leiding en zo ontzettend graag wil, maar geen idee heeft hoe het allemaal moet. En daar heeft zij u dus bij nodig! LouLou kan in principe samen leven met een andere hond, maar dan moet deze hond heel duidelijk zijn en niet onder de indruk zijn van haar stoere gedrag. Met katten kan zij niet samenwonen, zij wil achter ze aan en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook kan LouLou niet bij kinderen komen wonen, zij is nou eenmaal op zoek naar leiding en dat is natuurlijk iets wat kinderen haar niet kunnen geven. LouLou is aan de bench gewend en voelt zich hier ook veilig in. Zij kan een poosje alleen thuis blijven en is keurig zindelijk. Een uitdaging dus, onze LouLou, maar ook een heerlijke hond die ook eigenlijk alleen maar gelukkig wil zijn! Wees van harte welkom om deze prachtige dame eens in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op LouLou is geadopteerd

  • Beste meneer/mevrouw,

    Wij zijn geïnteresseerd in Lou Lou.
    Wij zijn Babette (24) en Sebastiaan (27) uit Hilversum (NH). Babette is opgegroeid met boxers, en heeft altijd een voorliefde voor dit ras gehad. Nu wonen wij inmiddels sinds 2012 samen, dicht bij de hei. Wij werken parttime, en willen al een tijd een hond maar willen er wel graag een uit het asiel/opvang. We hebben verder nog 4 hamsters en 5 parkietjes, allemaal uit het asiel. De parkieten vliegen altijd los in de kamer, dus wij zoeken een hond die hier mee om kan gaan. De vorige honden hebben de vogels altijd genegeerd. Wij zouden graag een hond een gouden mandje geven!

    Met vriendelijke groet,
    Babette en Sebastiaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen