Maston geplaatst

Maston (640x588) Maston-001 (640x547) Maston-002 (627x640) Maston-003 (490x640) Maston-004 (535x640) Maston-005 (640x375) Maston-006 (640x430)

Maston; een fantastische, vriendelijke en enorm grote jongen van 4 jaar jong! Maston is echt groot, hij heeft een schofthoogte van 85 cm en wij zijn onder de indruk van zijn grote. Maar wij zijn nog meer onder de indruk van zijn ongelooflijk lieve karakter! Want Maston is een grote, zachtaardige reus die echt een heerlijk karakter heeft! Maston is een mastin espagnol en hij komt uit Spanje. Hij is daar gevonden, maar het moge duidelijk zijn dat hij een goed leven heeft gehad. Hij is zo vriendelijk voor alles en iedereen en dat is natuurlijk niet zomaar. Maston kan het uitstekend vinden met andere honden en kent de hondentaal uitstekend. Hij kent katten niet goed, maar hij is er wel van onder de indruk. Hij gaat ze gewoon keurig uit de weg. Maston kan keurig aan de riem lopen, is nog heel speels en vindt het heerlijk om aandacht te krijgen en te knuffelen. Toen Maston bij ons kwam, zat hij niet in een bench. Zo’n grote bench hadden ze gewoon niet… Hij lag heerlijk rustig in de bus, te wachten op wat komen ging. Hij heeft een heel stabiel en zacht karakter en hij is op zoek naar hele lieve mensen die hem een heel fijn thuis willen bieden! Uiteraard moet u er wel rekening mee houden dat hij zo groot is, maar als u nagaat hoeveel liefde er in zo’n grote knaap zit, dan kunt u niet anders dan van hem houden! Komt u gauw eens kennis maken met deze kanjer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen