Mavi is geadopteerd

IMG_5919 (516x640) Mavi (640x488) Mavi-001 (460x640)

Mavi; een prachtige, energieke, slimme en fijne dame van 1 jaar jong die op zoek is naar actieve baasjes! Mavi is een kruising husky x border collie, althans, dat denken wij. Haar prachtige blauwe ogen zijn het meest opvallend aan haar en haar werklust in enorm! Mavi komt uit Turkije, waar zij werd gevonden toen zij nog erg jong was, pas een paar maanden oud… Zij is liefdevol opgevangen en nadat zij hier 4 maanden was, kwam er een husky binnen dat was echt haar maatje. Samen konden zij uren ravotten en spelen en zij genoot daar intens van! En nu was het tijd voor haar om naar Nederland te komen, waar zij hopelijk lieve mensen vindt die lekker met haar op stap gaan, haar laten werken en haar heel veel willen leren! Mavi is een meisje dat altijd blij is, altijd klaar staat om iets leuks te doen, graag wil knuffelen, gek is op mensen en andere honden en erg geniet van haar leven. Zij kan het uitstekend vinden met alle andere honden, heeft samengewoond met katten, is aan de bench gewend en wil heel erg graag met je samenwerken. Mavi kan dus prima met katten samen leven, maar dat moet wel een kat zijn die aan honden gewend is. Als een kat weg rent, dan heeft zij zeker de neiging om hier achteraan te gaan. Mavi is lief voor kinderen en zou ook prima met wat oudere kinderen samen kunnen leven. Wij zoeken voor Mavi lieve mensen die snappen dat Mavi heel erg slim is, heel graag voor je wil werken, veel beweging nodig heeft en mensen die haar de tijd geven om te wennen, die haar heel veel willen leren en die haar echt een actief leven kunnen bieden. Want dat is waar deze schoonheid zo gelukkig van word. Mavi is dus lief, aanhankelijk, sociaal, vriendelijke en actief en zal echt een maatje voor het leven zijn! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere dame? Zij zal het heerlijk vinden u te ontmoeten!

2 reacties op Mavi is geadopteerd

 • Hallo,

  Wij zijn op zoek naar een hondenmaatje voor onze windhond/mix Katie van GINN, die onzeker is alleen en uit ervaring in een hondenroedel wel goed functioneert.
  Die net als Mavi ook heel slim is, veel beweging nodig heeft/krijgt dmv dagelijkse wandelingen van minstens 2 uur en fietstochten en natuurlijk lekker rennen in het bos en op de heide.
  Kortom, wij zoeken een werkhond/maatje voor Katie en zijn geïnteresseerd in Mavi!
  Kunnen wij zo spoedig mogelijk met Katie langskomen en kennis komen maken met Mavi?

  Vriendelijke groeten, Roland van Meijgaarden en Roelanda Strijker

 • Hallo,

  Vanmiddag heeft mijn vriend gebeld. Wat we ons nog afvroegen is of ze gesteriliseerd is. Ik hoor graag van jullie.
  Mvg Anne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen