Mia is geadopteerd

Mia (578x640) Mia-001 (612x640) Mia-002 (442x640) Mia-003 (539x640) Mia-004 (453x640) Mia-005 (575x640) Mia-007 (640x537)Mia; een plaatje van een hond met een prachtig glanzende vacht en een geweldig karakter van bijna 2 jaar jong! Mia is een schoonheid en heeft een heel fijn innerlijk. Zij is erg sociaal, wil graag bij je zijn, wil graag met je samenwerken, doet haar best om het goed te doen en zij is op zoek naar een heel fijn thuis waar zij gelukkig mag zijn! Mia komt uit Turkije, waar zij haar leven niet geweldig is begonnen. Zij is in een bosgebied achtergelaten, een bos waar nog bijna 80 honden woonden… Op een gegeven moment hebben lieve mensen Mia en nog 4 honden gered en de bedoeling was om ook de andere honden te redden. Maar tot groot verdriet hebben de andere honden het niet gered… Mia en de andere 4 honden zijn dus net op tijd hier vandaan gehaald gelukkig en mogen naar een toekomst gaan kijken. Mia is na haar redding liefdevol opgevangen en zij heeft daar samen gewoond met meerdere honden en met een heel aantal katten. En zij kan het met allen uitstekend vinden! Mia is sociaal en vriendelijk naar vreemde mensen en ook voor kinderen is zij vriendelijk. Wij weten niet of Mia met kleine kindjes is opgegroeid en daarom plaatsen wij haar liever niet in een jong gezin. Maar wat oudere kinderen is geen enkel probleem voor haar. Voor Mia zoeken wij lieve mensen die haar een heel fijn thuis willen bieden. Mensen die haar nog veel dingen gaan leren, die haar de tijd geven om te wennen aan haar nieuwe leven en mensen die veel met haar zullen ondernemen. Mia vindt het heerlijk om op onderzoek uit te gaan en zou het geweldig vinden om dat samen met haar nieuwe baasjes te doen! Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met haar te maken? Zij kan niet wachten om verder te gaan met haar leven!

Één reactie op Mia is geadopteerd

  • Jammer dat ik zo ver weg woon. Lijkt mij een ideale hond om mee te wandelen en samen met mijn vier oude cairn terriers te leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen