Micha; Geplaatst 26 september

Micha-002 (640x484) Micha-004 (640x515) Micha (640x511) Micha-001 (640x588) Micha-006 (640x575) Micha-003 (640x616) Micha-005 (624x640)Micha; een prachtige, gespierde en mooi gestroomde boxer van ruim 6 jaar jong! Micha is een spetter om te zien en door omstandigheden is hij bij ons in de opvang terecht gekomen. De eigenaar van Micha werd ziek en lag heel vaak in het ziekenhuis. Dat maakte dat Micha teveel alleen was, steeds naar het pension moest en omdat de vooruitzichten niet geweldig zijn, heeft hij besloten een nieuw thuis voor hem te zoeken. En zodoende kwam deze jongeman bij ons in de opvang. Micha is een lieve hond die dus in een thuis is opgegroeid, zijn commando’s kent, alleen thuis kan blijven, prima tegen autorijden kan, gewend is aan het openbaar vervoer en een hond die het dus niet altijd even leuk vindt in de opvang. Micha is een jongeman die een beetje in de war is, hij snapt het allemaal niet zo goed meer en is niet erg gelukkig hier. Hij kan het niet altijd goed vinden met andere reuen en vindt zichzelf best heel stoer. Wij hebben hem laten castreren en hopen dat hij hierdoor wat milder zal worden. Met teefjes kan hij het over het algemeen prima vinden. Micha heeft niet zoveel met hele kleine hondjes, hij vindt grotere honden gewoon veel leuker! Micha is niet opgegroeid met katten en kan het dan ook niet zo goed met ze vinden. Micha is gewend aan kinderen omdat er altijd kleinkinderen over de vloer kwamen. Hij vond dit uitstekend en hij was altijd vriendelijk tegen ze. Micha is een hond die op zoek is naar een rustig thuis, een plek waar hij kan herstellen van alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd, een plek waar hij weer leert vertrouwen op zijn eigen baasjes en waar hij in alle rust weer gelukkig mag worden. Hij wil zo graag, maar heeft geen idee wat er allemaal is gebeurd en dat heeft tijd nodig om te herstellen. Wij zoeken lieve mensen voor hem die hem de tijd geven, die hem vertellen dat alles goed zal komen…  Maar ook mensen die snappen dat hij niet alle honden even leuk vindt en hier voorzichtig mee zijn. U bent natuurlijk van harte welkom om kennis met Micha te komen maken, een wandeling met hem te maken en te zien hoe hij in het echt is! U zult hem waarschijnlijk geweldig vinden, dat is hij namelijk ook! Komt u gauw langs voor hem?

2 reacties op Micha; Geplaatst 26 september

  • Hallo. Wij hebben Zaterdagmorgen Micha opgehaald. Bij de opvang ging het prima tussen de honden. Bij de wandeling ook. Naast elkaar lopen aan elkaars bek likken. In de auto ging het ook prima. Maar toen wij thuis waren ging het mis. Micha accepteerde onze hond niet in huis. Zijn een paar nare incidenten geweest tussen de honden. En onze hond kon zich niet meer bewegen in huis. Maar als Micha bij je zat maakt hij graag kontakt. Wil graag aangehaald worden. Legt zijn kop op je voeten en ligt dan heel rustig te slapen. Is dol op spelen en aporteren. Het is een fantastische hond. Als je geen hond hebt en je zoekt een boxer, ga dan eens bij Micha kijken. Als je zijn vertrouwen hebt gewonnen zul je er een fantastische hond aan hebben.

  • Hallo. Wij kwamen de oproep voor Micha tegen via second change voor boxers. Wij hebben al een boxer Puck. Een teefje van vijf jaar, zij is een herplaatsboxer. zij is in December bij ons gekomen. Wij willen graag een tweede boxer, van gelijke leeftijd, zodat het echt twee maatjes kunnen worden. De fotos en zo als jullie vertellen over Micha spreekt hij ons geweldig aan. Puck is onze vijfde boxer, en vierde herplaatsboxer. We houden van dit ras. Wij zijn mensen van begin zestig, mijn man is overdag altijd thuis, en wandelt veel met de hond. Wij hebben twee kleinkinderen, dan is het fijn als een hond hier aan gewend is. Onze vraag is dan ook, zou het gaan met Micha en een andere boxer in huis. Hopen graag van u te horen. Groetjes Marja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen