Milo geplaatst

Milo-001 (640x576) Een prachtige knul van ruim 1 jaar jong die op zoek is naar een veilige en liefdevolle plek wat hij zijn thuis mag noemen.

Milo komt uit India, waar hij is gevonden op straat… Hij had een klein holletje onder een boom gemaakt om zich terug te trekken en in de schaduw te liggen. Hij was er slecht aan toe toen hij werd opgevangen… Hij was erg mager en bang en had waarschijnlijk niet al te veel goede ervaringen opgedaan met mensen in zijn vroege leven. Maar hij werd liefdevol opgevangen in een gastgezin en die hebben hem hier helemaal doorheen gekregen! Hij woonde daar samen met meerdere honden en was daar heel gelukkig en kreeg alles wat zijn hartje begeerde. Hij heeft al veel geleerd, kent een aantal commando’s, vindt het heerlijk om lange wandelingen te maken en tja, hij vindt het ook erg fijn om lekker toegedekt te worden als hij ’s avonds naar bed gaat. Milo wandelt heel graag samen met nog een hond, hij is daarmee vertrouwd en dat geeft hem zekerheid. Want nog steeds heeft deze geweldige hond wat angsten in zich die hem af en toe nog wat in de weg zitten. Milo kan het uitstekend vinden met andere honden en hij begrijpt de hondentaal uitstekend. Met katten kan hij het niet zo goed vinden en daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Wij denken dat het voor Milo te onrustig zal zijn om in een gezin met jonge kinderen te komen wonen. Hij heeft zijn onzekerheden nog en jonge kinderen is misschien een beetje teveel van het goede voor hem. Hij is wel lief voor kinderen en deze kunnen natuurlijk op bezoek komen, dat is geen probleem voor hem. Milo is nog erg jong en heeft nog een hele toekomst voor zich. Die toekomst wil hij ontzettend graag delen met hele lieve mensen die hem begrijpen, die hem in alle rust laten wennen en die hem alle tijd geven om te mogen genieten! Komt u snel langs voor hem?

Milo (640x582)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen