Mista

Een plaatje van een hond van 3 jaar jong die heel graag een fijn thuis wil hebben! 

Mista is een bijzondere kruising, maar wij weten zeker dat er husky-bloed door haar aderen stroomt. De aftekeningen in haar vacht, haar zelfstandige karakter, haar kracht. 

Mista is als jonge hond bij ons in de opvang gekomen en heeft snel daarop een thuis gevonden waar zij de afgelopen jaren heeft gewoond. Helaas is zij terug gekomen naar de opvang en zijn wij opnieuw op zoek naar een fijne plek voor haar om te komen wonen. 

Mista moest veel alleen thuis zijn en zat dan altijd in de bench, samen met nog een hond. Zij is dus heel erg gewend aan het alleen thuis blijven en dat gaat dan ook heel goed. Mista kent de basiscommando’s en wil deze ook graag voor je uitvoeren. Zij is gek op aandacht en wil heel graag knuffelen met je en zij is gewoon heel vriendelijk voor alle mensen. Ook kan zij uitstekend met andere honden opschieten en zij beheerst de hondentaal uitstekend. Maar Mista wil ook erg graag de baas zijn en is dan ook heel duidelijk. Dus wij denken dat het niet verstandig zal zijn haar in een gezin te plaatsen met een klein hondje. Een grote hond, het liefst een reu, zou voor haar geweldig zijn. Zij heeft nu als kennelmaatje een grote reu en die vindt zij geweldig! Mista is niet opgegroeid met katten en wij denken niet dat het handig is om haar in een gezin met katten te plaatsen. Ook is zij niet gewend aan kleine kinderen en daarom willen wij haar niet in een gezin met kleine kinderen plaatsen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor haar. 

Mista verdient niet de schoonheidsprijs met wandelen aan de riem. Zij wil nog wel eens behoorlijk trekken en daar zal aan gewerkt moeten worden. Mista is een sportieve hond die in de eerste instantie niet zo’n goede conditie had, maar inmiddels heeft zij gespierde billen en veel meer uithoudingsvermogen. En dat wil zij ook graag, lekker er op uit gaan met haar baasjes en genieten van het leven! 

Wij denken dat het fijn voor haar zal zijn om sportieve baasjes te krijgen, mensen die lekker met haar willen gaan werken en die haar duidelijke sturing geven. Dat maakt haar gelukkig! Wilt u deze dame eens in levende lijve ontmoeten, kom dan gauw langs voor een wandeling en een ontmoeting met haar! Zij kan niet wachten u te ontmoeten!

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen