Misty geplaatst op 10 maart

MistyEen prachtig rood met wit poesje van 6 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis

Misty is een prachtig poesje, zij is rood en dat is al bijzonder te noemen voor een poes. Daarnaast is Misty een stevige dame, niet te groot en zij heeft schitterende ogen. Misty is als kitten in een gezin komen te wonen en was daar meer dan gelukkig. Zij mocht daar lekker naar buiten om te spelen en van alles te ontdekken, had veel gezelligheid om zich heen, speelde heel graag met de kinderen, werd ontzettend veel geknuffeld en ze was gewoon dik tevreden. Twee jaar geleden kreeg Misty een vriendinnetje erbij, een jong poesje. Zij konden het eigenlijk best redelijk met elkaar vinden, maar zij vlogen elkaar ook regelmatig in de haren en eigenlijk is er nooit een keerpunt in hun relatie gekomen. En daarom is de beslissing gevallen om één van de twee dames naar de opvang te brengen en dat is Misty geworden.

Misty doet het eigenlijk heel goed hier, zij heeft het naar haar zin en ligt heerlijk te luieren, haalt af en toe een frisse neus, wil graag geknuffeld worden en zij tolereert de andere katten hier. Wij denken dat het voor Misty heel fijn zal zijn om een plekje voor zichzelf te hebben, een plekje zonder andere huisdieren waar zij alle aandacht lekker voor zichzelf kan krijgen. En natuurlijk een plekje waar zij ook een frisse neus kan halen of even lekker in de zon kan gaan liggen. Verder vind Misty het zalig om te knuffelen en lekker bij je te liggen en zij is gek op spelen met allerhande speelgoed!  Een heerlijke dame dus, op zoek naar haar eigen gouden mandje.

Misty heeft in het verleden last gehad van blaasgruis en daarom moet zij de rest van haar leven op voeding die dit tegengaat. Dit is natuurlijk iets waar de nieuwe eigenaren van haar rekening mee moeten houden.

Komt u eens langs om in levende lijve kennis met deze bijzondere dame te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen