Moos

MoosEen energieke, vrolijke, spontane vent van 2 jaar jong!

Moos is een geweldige kat die stapel is op knuffelen, spelen, eten, luieren, klimmen en rennen. Moos wil gewoon alles uit het leven halen en dat siert hem enorm. Hij geniet iedere dag van zijn leven, geniet van alle aandacht en wij moeten geregeld om hem lachen. Hij is namelijk graag buiten in de kennel en dan geniet hij zo van iedereen die voorbij komt lopen, van iedereen die lieve woordjes tegen hem zegt en ook van een blaadje kan hij enorm genieten! Binnen vinden wij hem terug op een lekker warm plekje en dan is hij zo schattig!

Moos is eigenlijk een held op sokken, al zeggen wij dat natuurlijk niet tegen hem. Maar als hij buiten is en er zijn harde geluiden of auto’s, dan rent hij snel naar binnen, hij vindt dat helemaal niet leuk… Dus wij denken niet dat het goed is om Moos in een stad te plaatsen waar hij ook naar buiten mag. Met een buitenren is het natuurlijk geweldig voor hem, maar als hij de grote wereld in moet stappen, dan blijkt dat hij maar een heel klein hartje heeft en hij eigenlijk een watje is. Maar dat maakt hem dan ook echt onweerstaanbaar!

Wilt u eens een date met Moos maken, dat kan! Kom dan gauw bij ons langs en waarschijnlijk zal hij u helemaal inpakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen