Nayara is geadopteerd

Nayara (639x640)

Nayara-001 (614x640)

Nayara-002 (611x640)

Nayara-003 (640x531)

Nayara-004 (640x615)
Nayara; een prachtig, klein, vreselijk lief en aanhankelijk meisje van ruim 1 jaar die op zoek is naar een eigen familie! Nayara is zo’n lotje uit de loterij! Een fantastischer karakter kan je bijna niet wensen! Nayara komt uit Spanje, waar zij op straat is gevonden. Gelukkig mocht zij direct bij een lief gastgezin komen wonen en nu was het tijd voor haar om mee naar Nederland te komen, waar zij ongetwijfeld snel een fijn thuis zal vinden! Nayara kan prima opschieten met alle andere honden en speelt ook graag met ze. Voor katten heeft zij alle respect en zou zij ook prima mee samen kunnen wonen. Nayara loopt keurig aan de riem, kent het leven in huis, is lief voor kindjes, is slim en sociaal en tja, wat moeten we nog meer over haar vertellen? Zij is gewoon een geweldig meisje dat heel graag haar nieuwe familie wil ontmoeten! Komt u gauw kennis met haar maken?

Één reactie op Nayara is geadopteerd

 • Hallo

  Wat een leuk meisje
  Hoe is ze verder als het bekend is met alleen blijven
  Snap dat het opgebouwd moet worden en ze hoeft hier niet elke dag alleen te zijn.
  ben zelf de ochtenden werken maar jongste zoon is aanwezig.
  En is bekend hoe ze in de auto is. Dit omdat we dan ergens anders heen kunnen rijden om lekker op een andere plek te kunnen gaan wandelen.

  alvast bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen