Nica

NicaGeplaatst 02-01-2014

Een heel erg bijzonder meisje van bijna elf jaar jong die een heel bijzonder thuis verdient

Nica heeft een afschuwelijk leven achter de rug en het doet ons pijn om de kleine meid weer terug te hebben in de opvang. Nica is een paar jaar geleden bij ons in de opvang terecht gekomen nadat zij bij een broodfokker vandaan was gekomen. Zij was intens getraumatiseerd, ernstig ondervoed en heeft moeten vechten voor haar leven, letterlijk. Maar na een tijd van liefdevolle zorgen, voldoende voeding, een warm mandje en het vertrouwen van ons, kwam zij toch bij ons, kwam zij knuffelen en werd een hondje dat eindelijk toe was aan een thuis.

Nica werd gesteriliseerd en mocht eindelijk gaan genieten van haar leven. En toen kwam daar iemand langs voor haar die haar een heel fijn thuis wilde geven. En Nica ging mee! Zij was ontzettend blij en eindelijk leerde zij leren hoe het was om een eigen familie te hebben die van haar hielden, leerde zij hoe het was om een eigen plek te hebben en voelde zij zich gelukkig. Maar Nica is niet het meest makkelijke meisje, zij kan namelijk niet met dieren opschieten die kleiner dan haar zijn. Dit komt waarschijnlijk doordat zij bij de broodfokker heel veel pups heeft gehad, zichzelf heeft moeten beschermen tegen soortgenootjes en echt heeft moeten vechten voor haar leven. Hierdoor kan Nica niet met kleine hondjes opschieten, niet met katten, niet met konijnen en cavia’s e.d. Zij wil ze echt aanvallen. Kleine kinderen zijn niet de grootste vrienden van Nica, zij begrijpt ze niet en is bang voor ze. En dit alles werd een probleem voor de mensen die Nica hadden geadopteerd. Dus zodoende is deze kleine meid toch bij ons terug gekomen.

En tja, nu zoeken wij een heel bijzonder plekje voor haar. Een plekje waar zij alleen mag komen wonen, waar zij een veilig leven mag hebben en waar men rekening houdt met haar beperkingen. Nica kan een poosje alleen thuis blijven, is zindelijk, is rustig in huis, is gek op haar baasjes en eigenlijk wil zij niets liever dan gelukkig zijn. Aan de ene kant is Nica dus een makkelijk meisje, zeker in huis, aan de andere kant is het voor haar heel lastig om zich te beheersen als zij een klein hondje of een ander dier ziet wat kleiner is dan dat zij is. En daar moet zeker rekening mee worden gehouden in haar toekomstige familie.

Wilt u Nica het laatste stukje begeleiden en haar een veilig thuis geven, dan bent u natuurlijk van harte welkom om in levende lijve kennis met haar te maken! Zij zit braaf te wachten op wat er komen gaat.

Nica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen