Odysea geplaatst

Odysea-001 (502x640)Een plaatje van een hond met een schitterende vacht, korte pootjes en prachtige oren van net 3 jaar jong!

Odysea is een dametje dat heel graag bij je wil zijn en daar alles voor over heeft. Zij trekt zich van de hele wereld niets aan en rent in 1 keer naar je toe. Dat zij daardoor een andere hond omver loopt doet er eigenlijk niet toe, zij heeft haar doel voor ogen en komt direct bij je! Odysea komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Maar zij heeft vast een thuis gehad, zij is zo gek op mensen namelijk, dat kan gewoon niet anders. Odysea is een hond die nog een aantal dingen moet leren, zij zoekt heel veel contact met je en wil ontzettend graag nieuwe dingen leren. Odysea is een intelligente dame die heel graag met je wil samenwerken en zij zoekt dan ook baasjes die dat met haar willen gaan doen. Zij heeft echt mensen nodig die duidelijk naar haar zijn, die consequent zijn en die lekker met haar dingen willen ontdekken, haar dingen leren en die het heerlijk vinden om deze jongedame bij zich te hebben. Odysea is een hond die de hondentaal prima kent en het ook prima kan vinden met andere honden al is zij wel een duidelijke dame. Met katten kan Odysea het niet zo goed vinden, zij wil achter ze aan en dat dit niet de bedoeling is moge duidelijk zijn. Daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met katten. Omdat Odysea duidelijkheid nodig heeft, denken wij niet dat het handig is haar in een gezin met kleine kinderen te plaatsen. Zij heeft het nu zo nodig om dingen te leren en te begrijpen en kinderen willen natuurlijk alles met haar ondernemen maar kunnen haar niet hetgeen geven wat zij nu zo nodig heeft. Odysea is dus dol op mensen en vindt het heerlijk om bij hen te zijn.

Odysea zal u veel brengen, veel geluk en alle aandacht! Komt u gauw eens kennis maken met deze heerlijke dame?

Odysea (604x640)Odysea-002 (515x640)Odysea-003 (640x542)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen