Poppy geplaatst op 29 maart

Poppy (578x640) Poppy-001 (640x537) Poppy-002 (498x640)

Poppy; een prachtig meisje, klein, slank en met lange haren van 11 maanden jong! Poppy is echt een schatje, zij is heel sociaal, helemaal gek op mensen en is echt een heel erg leuk hondje! Poppy is met haar zusje Daisy gevonden, zij waren nog heel erg klein en zijn met een flesje groot gebracht. Dat maakt dat zij mensen echt geweldig vinden. Zij zijn in Spanje gevonden… Poppy is opgegroeid in een huis met kleine kinderen, met andere honden, met katten en zij is overal aan gewend. Zij is dan ook een heerlijk meisje dat het geweldig zou vinden om een nieuwe familie te treffen! Het enige dat Poppy nog niet echt heeft geleerd is aan de riem lopen en dat vindt zij dan ook een beetje spannend. Zij mocht bij haar gastgezin lekker in huis en buiten rond rennen en er was niet echt een noodzaak om met dit kleine meisje te gaan wandelen. En nu moet zij dat nog leren. Maar verder kent zij eigenlijk al heel veel en dit wil zij natuurlijk met alle liefde leren! Een heerlijk meisje dus, op zoek naar een veilige en liefdevolle plek waar zij enorm welkom is en waar zij een heerlijk leven in het verschiet heeft! Komt u gauw kennis met haar maken?

Één reactie op Poppy geplaatst op 29 maart

 • 😛 Ik ben gevallen voor de foto van Poppy. Ik neem morgen, 25 maart, contact met u op over wat er mogelijk is en hoe uw werkwijze is. Ik heb er lang over na gedacht. Mijn man en ik zitten op één lijn omtrent het aanschaffen van een hondje en met voorkeur uit een asiel.
  Met vriendelijke groeten,

  Silvia Nagtegaal
  Verhoevenstraat 84
  3818PN Amersfoort
  033-4633193

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen