Puniccia is geadopteerd

Duniccia-004 (640x591) Duniccia (640x621) Duniccia-001 (640x555) Duniccia-002 (640x515) Duniccia-003 (579x640)Puniccia; een schitterende, lieve en mooie dame van ruim 4 jaar jong! Puniccia is een meisje dat niet al te groot is, maar echt een middenslag. Zij is heel erg graag bij je in de buurt, vindt het heerlijk om aandacht te krijgen, vindt het gezellig om met je op stap te gaan en zij is op zoek naar lieve mensen die haar een hele fijne toekomst willen bieden. Puniccia is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden. Vervolgens heeft zij een tijdje aldaar gewoond en nu is zij bij ons in de opvang en mogen wij haar helpen zoeken naar haar nieuwe thuis. Puniccia is een meisje dat het uitstekend kan vinden met andere honden en zij begrijpt de hondentaal heel goed. Zij kan het ook prima vinden met katten en heeft alle respect voor ze. Puniccia is een meisje dat lief is voor mensen, graag wil knuffelen, maar ook wel een eigen mening heeft. Zij mag graag zelf beslissen wat zij wil doen en dat is natuurlijk niet helemaal de bedoeling. En daarom zoeken wij voor deze dame mensen die begrijpen dat ze consequent moeten zijn en haar regels moeten geven. Dan weet zij waar ze aan toe is en zal zij dit accepteren. En daarom plaatsen wij Puniccia niet in een gezin waar ook jonge kinderen wonen, dit kan zij nu nog niet aan. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor haar en het is natuurlijk ook geen probleem als u kinderen op bezoek krijgt. Puniccia heeft dus al een leven achter zich liggen en zou het heerlijk vinden om een stabiel en liefdevol thuis te vinden waar zij heel gelukkig mag worden. Een plekje waar zij enorm gewenst is, waar zij de tijd krijgt om te wennen, waar zij mag zijn wie zij is en waar zij eindelijk kan zeggen dat zij thuis is! Komt u gauw eens kennis maken met deze schoonheid? Zij zal u erg dankbaar zijn!

Één reactie op Puniccia is geadopteerd

  • We hebben vanmorgen gebeld om een afspraak te maken voor a.s. zaterdag om met Puniccia kennis te maken. WE zijn benieuwd hoe het lieve snoetje in werkelijkheid is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen