Rafi is geadopteerd

Rafi (640x608) Rafi-001 (640x580) Rafi-002 (640x588) Rafi-003 (640x559)Rafi; een prachtige, vreselijk lieve, aanhankelijke knul van bijna 3 jaar jong! Rafi is een knul die het liefst in je kruipt, hij vindt het zo vreselijk fijn om bij je te zijn en met je te knuffelen, hij kan hier geen genoeg van krijgen en hij wil zo graag iemand die hem dat ook kan geven. Rafi komt uit Turkije waar hij werd gedumpt door zijn eigenaren aan de deur van een opvang… Hij was broodmager en bang, maar zo vreselijk lief, toen al… Rafi heeft hier de afgelopen tijd gewoond, samen met nog meer honden en ook katten en hij is helemaal herstelt. Rafi is ontzettend vriendelijk, heel zachtaardig en liefdevol en hij doet altijd zijn best om het goed te doen. Hij heeft echt een stuk vertrouwen van je nodig, daar verlangd hij erg naar en dat gunnen wij hem enorm. Dus mensen die er voor hem zijn, die hem steunen en laten weten dat zij er altijd voor hem zullen zijn. Hij moet nog wel een aantal dingen leren, hij trekt nog aan de riem bij een wandeling, maar als je hem dan roept, dan komt hij ontzettend graag bij je terug. Hij heeft wel een jachtinstinct en dat is met name op vogels, dit is iets wat in hem zit en waar zijn nieuwe baasjes rekening mee moeten houden. Rafi kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten, met kinderen en met alle mensen! Hij is vreselijk sociaal en wil heel erg graag een eigen familie hebben waar hij weer gelukkig mag zijn. Voor Rafi zoeken wij dus een liefdevol thuis waar hij de tijd krijgt om te wennen, waar hij mag laten zien hoe geweldig hij is en waar hij zijn hart helemaal aan u kan geven! Komt u gauw langs om in levende lijve kennis met hem te maken?

Één reactie op Rafi is geadopteerd

  • Even een vraagje. Heb al een labrador die goed luistert en dus los mag in bos en veld. Komt Rafi wel terug als ie achter vogels aangaat of is ie dan echt even weg met risico van verloren lopen in vreemde omgeving?
    Groet

    Ps. Wat schrijven jullie toch leuke en informatieve tekstjes bij de dieren. Is zo belangrijk bij keuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen