Rakker en Pieper zijn geadopteerd

Pieper - kopie (640x494) Pieper (640x494) Pieper-001 (589x640) Pieper-002 (640x458) Pieper-003 (577x640) Rakker (640x493) Rakker-001 (640x474) Rakker-002 (640x509)Rakker en Pieper; broer en zus, 15 jaar oud en op zoek naar een heel rustig plekje waar zij verder oud mogen worden! Rakker en Pieper zijn twee vreselijk lieve, aanhankelijke, mooie en zachtaardige katjes die zo graag nog een laatste plekje willen vinden samen waar zij mogen genieten van hun pensioen! Rakker en Pieper zijn als kleine katjes samen naar een lieve mevrouw gegaan, zij hebben daar het grootste gedeelte van hun leven gewoond en hadden natuurlijk gehoopt daar te mogen blijven totdat het tijd was om te gaan. Maar helaas heeft het lot anders beslist… Hun vrouwtje werd ook oud en het ging steeds slechter met haar… Totdat hun vrouwtje echt niet meer voor hun kon zorgen en ze met veel pijn in haar hart naar de opvang moest brengen. En daar zitten zij nu, dapper maar verdrietig, lief en op zoek naar aandacht, rust en liefde. Rakker en Pieper zijn oud, maar nog wel gezond gelukkig. Pieper had veel last van haar gebit en dat hebben wij laten behandelen. Zij heeft nu bijna geen tanden en kiezen meer, maar zij redt zich hier prima mee. Rakker had in het verleden al een operatie aan zijn gebit gehad en heeft ook geen volledig gebit meer, maar ook hij heeft totaal geen problemen met eten. Voor Rakker en Pieper zoeken wij hun laatste plekje, een plekje waar zij samen nog mogen genieten van de tijd die hun rest, een plekje waar ze heerlijk mogen luieren, mogen slapen, knuffels en aandacht krijgen, lekker eten krijgen en verder niets meer hoeven. Zij vragen niet veel, enkel een zacht plekje om te liggen en een plekje wat zij weer thuis mogen noemen. Met andere katten kunnen zij prima opschieten, maar honden vinden zij niet zo leuk. Kinderen vinden zij prima, maar zij gaan natuurlijk niet meer spelen en rennen, maar knuffelen is prima! Dit stel was gewend om naar buiten te kunnen, maar wij denken dat het geen enkel probleem is dat zij binnen zouden moeten leven, zij hoeven niet zoveel meer. Wilt u deze lieve broer en zus nog een fijne tijd geven, ze liefhebben en ze de geborgenheid geven waar zij zo naar verlangen? Kom dan gauw langs in de opvang om ze in levende lijve te ontmoeten!

Één reactie op Rakker en Pieper zijn geadopteerd

  • Hartelijk dank voor de goede opvang van mijn rode kater Rakker en mijn lapjeskat Pieper.
    Ik mis ze heel, heel erg! Maar ze konden echt niet langer blijven. Van een grote tuin met groot huis. naar een flatje met een klein balkon. Daarbij werd ik ziek en kon ze niet meer verzorgen. Ik heb gezien dat ze het bij jullie heel goed hebben.
    Heel veel dank. Hoop dat jullie een lief en goed tehuis vinden voor mijn Katten Kinderen.
    Catrina Koldijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen