Rebbel

RebbelEen schitterende siamees van 6 jaar jong die een plekje zoekt waar hij als een koning behandelt gaat worden!

Rebbel is een bijzondere kat, hij is heel zelfverzekerd, vreselijk lief en aanhankelijk, wil altijd bij je zijn en hij kan natuurlijk heerlijk met je kletsen. Rebbel woonde in een gezin met kinderen, met honden en met andere katten en hij vond dat hij eigenlijk te weinig aandacht kreeg… Op zich kon hij prima met iedereen opschieten maar hij vond dat hij veel meer rechten had en tja, dat werkte daar niet helemaal. Rebbel laat ook hier zien dat hij bijzonder is, hij praat lekker met ons, komt zijn aandacht opeisen en vindt dat vervolgens de normaalste zaak van de wereld. En ach, wij bedienen hem natuurlijk op zijn wenken. Rebbel zoekt een fijn thuis waar hij altijd op nr. 1 zal staan, waar hij alle aandacht krijgt die hij zo nodig heeft, een plekje waar hij heerlijk verwend wordt en waar hij op zijn manier gelukkig is. Hij kan in principe prima met andere dieren, maar dat mag niet ten koste gaan van hem.

Eigenlijk is Rebbel gewoon een fantastische kat met een geweldig karakter die gewoon mensen zoekt die van hem houden en hem net zo fantastisch vinden als dat hij zelf vindt! Komt u gauw eens kennis maken met deze bijzondere jongen?

Rebbel2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen