Recio geplaatst

Recio (626x640) Een knappe gozer van 6 jaar jong die op zoek is naar zijn eigen gouden mandje!

Recio is een knappe verschijning, hij is niet te groot en niet te klein en eigenlijk is hij een heel leuk maatje om te hebben. Recio is een vriendelijke hond, hij is blij en wil heel graag zijn best voor je doen. Hij komt uit Spanje, waar hij is gevonden. Maar hij heeft zeker een thuis gehad, hij kent een aantal dingen zoals keurig aan de riem lopen prima en dat maakt dat hij dit ooit heeft geleerd. Recio is een bescheiden hond, hij springt je niet direct in de armen, maar kijkt eerst even naar je en komt dan rustig kennis maken. En dat siert hem enorm! Recio kan uitstekend met andere honden opschieten en vindt het prima om bij ze te zijn. Ook zou Recio prima met katten kunnen samenleven, hij negeert ze gewoon. Wij weten natuurlijk niet zeker of Recio ook met kleine kinderen is opgegroeid en daarom plaatsen wij hem liever niet in een gezin met hele jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 is geen probleem voor hem.

Recio is gewoon een geweldige hond die niets liever wil dan een eigen familie hebben waar hij gelukkig oud mag worden! Komt u gauw eens kennis met hem maken?

Recio-001 (640x623)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen