Red; Geplaatst op 2 april

Red-001 (533x640) Red (640x473)

Red; echt een plaatje van een hond van 4 jaar jong! Red is een schoonheid met een prachtig en slim karakter die van wandelen, spelen en knuffelen houd. Red komt uit Spanje, waar hij is gevonden… Gelukkig is hij daar opgevangen en daar heeft men heel goed op hem gepast. En nu mocht hij mee naar Nederland waar hij op zoek is naar een fantastisch plekje om te komen wonen! Red is een heel enthousiast hondje, hij is niet zo groot, wil ontzettend graag wandelen en nieuwe dingen ontdekken, kan keurig aan de riem lopen, kent een aantal commando’s en heeft zeker een thuis gehad voordat hij op straat kwam te staan. Red kan prima met andere honden opschieten al laat hij de kaas niet van zijn brood eten. Katten vindt hij een beetje te leuk en daar wil hij dan ook graag achteraan rennen. Daarom denken wij niet dat het handig is om Red in een gezin met katten te plaatsen. Met kinderen zou Red het ook prima kunnen vinden. Hij wil graag spelen en dat zou het met kinderen natuurlijk geweldig kunnen. Red wil heel graag nieuwe dingen leren en is een slim mannetje die dat ook heel graag wil. Een geweldig hondje dus, op zoek naar een heel fijn thuis waar hij mag komen wonen! Komt u gauw voor hem langs?

2 reacties op Red; Geplaatst op 2 april

  • Hallo red hier ik heb het fijn bij mijn nieuwe familie ik ga mee in auto naar het strand lekker slootje springen. plassen in huis heb ik al 3 dagen niet meer gedaan.ik ben wel nieuwsgierig wat er allemaal in de kasten zit .als mijn baasjes aan tafel gaan eten blijf ik netjes op mijn kleedje in de zelfde ruimte anders moet ik naar hal . En ik vind het veel gezelliger in de woonkamer. Nou asta la vista RED !!

  • Red is inderdaad een schat heeft de eerste nacht goed geslapen, hij is blij en op gewekt.maar zindelijk
    Is red niet .hoe los ik dit op !!! Mvg marjolein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen