Rex is geadopteerd

Rex (640x574) Rex-001 (640x612) Rex-002 (640x602) Rex-003 (640x621)Rex; een prachtig Schnauzertje van bijna 11 jaar jong! Rex is een kereltje dat natuurlijk zijn grootste gedeelte van zijn leven al heeft geleefd en nu zoekt hij een plekje waar hij oud mag worden en nog een paar jaar van zijn leven mag gaan genieten! Rex komt uit Spanje, waar hij zijn hele leven bij mensen heeft gewoond. Maar op een gegeven moment ging zijn baasje naar een verzorgingstehuis en kon hij Rex niet meer houden en heeft hem op straat gezet… Helemaal in de war werd Rex gevonden en nu is hij bij ons in de opvang en hoopt dat hij snel lieve mensen zal vinden waar hij voor de rest van zijn leven mag blijven! Rex is een hondje dat het heerlijk vindt om lekkere wandelingen te maken, hij is nog heel fit en geniet hier met volle teugen van! Hij is wel een tikje eigenwijs en hij geniet ervan om zijn eigen dingetjes te doen. En dat mag natuurlijk van ons en wij hopen dat zijn nieuwe baasjes dit ook geen probleem vindt. Rex kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Hij negeert katten en wij denken dat hij hierdoor prima met een kat zou kunnen samenleven. Rex is gek op mensen en vindt het heel erg gezellig om bij je te zijn. Omdat hij niet heeft samengewoond met kinderen en hij nu al wat op leeftijd is, willen wij hem liever niet in een gezin met jonge kinderen plaatsen. Kinderen die al wat ouder zijn, vanaf 12 jaar bijvoorbeeld, moet geen probleem voor hem zijn. Rex vraagt niet zo heel veel meer, een warme mand, lekkere wandelingen, een knuffel en Rex is helemaal blij! Komt u gauw eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met hem te maken? Hij gaat graag met u een heerlijke wandeling maken!

Één reactie op Rex is geadopteerd

  • Helemaal blij dat zijn wij! Rex is de liefste leukste Schnautzer van allemaal :-) Heeft altijd in de gaten wie wat en waar is en het lijkt of hij hier al tijden woont. Lekker wandelen in het park maar vooral lekker op zijn kussen aan onze voeten in de woonkamer is hij het gelukkigst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen