Rhea is geadopteerd

Rhea (640x592) Rhea-001 (550x640) Rhea-002 (605x640) Rhea-003 (626x640) Rhea-004 (623x640) Rhea-005 (640x636)Rhea; een klein, zacht, mooi en goedaardig meisje van 8 maanden jong. Rhea is een meisje dat een heel lief karakter heeft, maar nog niet zo dapper is. Zij wil heel graag bij je zijn, wil graag met je knuffelen, vindt het erg leuk als je er bent en kan ontzettend hard kwispelen. Ook vindt zij het fijn om over haar buikje geaaid te worden en als ze je kent vertrouwd zij je helemaal. Maar Rhea kijkt eerst even de kat uit de boom en dat mag natuurlijk. Rhea is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij aan de poort van het asiel is achtergelaten, samen met nog 2 honden. Haar eigenaren hebben dus blijkbaar niet meer voor hun honden kunnen zorgen. Rhea is een lief meisje dat heel sociaal is met andere honden en de hondentaal prima begrijpt. Zij heeft respect voor katten en zou prima met een kat samen kunnen leven. Zij is lief voor alle mensen en zeker ook voor kinderen. Wij denken dat zij prima in een gezin met rustige kinderen kan komen wonen. Het enige wat Rhea nog niet leuk vindt, is aan de riem lopen. Zij heeft dit in haar eerste huis waarschijnlijk niet geleerd en dat heeft dus even tijd nodig bij haar om dat goed te leren. Zij stribbelt nu nog tegen, maar wij denken dat zij snel zal leren hoe leuk het is om lekker met haar nieuwe familie op stap te gaan. Rhea is een meisje wat tijd nodig heeft om te wennen, maar er daarna ook volledig voor gaat! Komt u eens in levende lijve kennis met deze knappe meid maken? Zij wil heel graag verder met haar leven!

Één reactie op Rhea is geadopteerd

  • Wat een ongelofelijk lief koppie,ben echt heel erg op haar. Ze lijkt op mijn Sally, die ik 4 1/2 jaar geleden bij jullie heb gehaald. Sally kwam uit Malta. Is heel rustig en wat angstig. Dit zou best eens een heel goed maatje voor haar kunnen worden. Zelfde blik in de oogjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen