Sancho is geadopteerd

Sancho-002 (622x640) Sancho-003 (488x640) Sancho-004 (617x640)

Sancho; een prachtige, vriendelijke en leuke knul van 3 jaar jong! Sancho is een prachtige hond om te zien met zijn mooie kleuren en lieve koppie. Hij vindt het heerlijk om te knuffelen en om aandacht te krijgen, kan keurig aan de riem lopen, is stabiel en vriendelijk en hij is op zoek naar een eigen familie! Sancho komt uit Spanje, waar hij al lange tijd in de opvang verbleef. In Spanje had hij gewoon niemand die hem wilde adopteren en daarom mocht deze kanjer mee naar Nederland waar hij mensen erg blij gaat maken met zijn komst! Sancho is dus een lieve hond, hij is erg aardig naar mensen en andere honden, hij gaat graag mee een wandeling maken, wil graag zijn best voor je doen en zal zich heel goed aanpassen aan zijn nieuwe leven. Sancho kan het dus uitstekend vinden met andere honden, maar hij kan het niet zo goed vinden met katten helaas… En daarom plaatsen wij hem niet in een gezin waar ook katten wonen. Voor kinderen is Sancho ook erg lief, maar omdat wij niet weten of hij in een gezin met kinderen is groot geworden, plaatsen wij hem liever niet in een gezin met jonge kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 moet geen probleem voor hem zijn en als u kinderen op bezoek krijgt, dan is dat ook geen enkel probleem natuurlijk! Voor Sancho zoeken wij lieve mensen die hem de tijd geven om te wennen aan zijn nieuwe leven, die helemaal voor hem willen gaan en die hem een geweldige toekomst willen geven! Komt u eens langs in de opvang voor een ontmoeting in levende lijve met hem? Hij kan niet wachten om aan zijn nieuwe leven te beginnen!

Één reactie op Sancho is geadopteerd

  • Hello, we are an expat family living in Amstelveen looking to adopt a dog and give them a nice family home. We really like Sancho, we are three girls in our family mum, Margot 13 years old and Lucia 12 years old. We live in a house with a small garden and close to the Amsterdamse Bos which is a perfect place for long walks. We think we could give Sancho a lovely home and would like to visit him tomorrow if possible. We have three weeks at home before school starts to spend with our new dog 100% of the time to help him adapt to our family and home.

    Thank you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen