Sara geplaatst op 15 maart

SaraEen moppie van een hond van 6 maanden jong!

Sara is een lief meisje, een zacht meisje en een heel vrolijk en energiek meisje dat op zoek is naar hele lieve mensen die haar dat ene gouden mandje willen geven waar zij zoveel behoefte aan heeft! Sara komt uit Spanje, waar zij is gevonden, samen met haar zusjes op een leeftijd van 3 maanden. Helaas is hun leven niet geweldig geweest voordat zij werden gevonden en zij vonden alles in het begin erg lastig. Zij zijn gelukkig opgevangen in een fijn gastgezin en zij hebben zodoende al heel veel geleerd!

Sara kan inmiddels al keurig aan de riem lopen en geniet ook echt van een wandeling. Zij vindt druk verkeer nog wel wat spannend en zoekt dan echt steun bij je. Sara kan het uitstekend vinden met alle andere honden en ook kan zij prima overweg met katten. Ook is zij voor kinderen lief al denken wij dat het nu nog een beetje teveel voor haar zal zijn om in een gezin met kleine kinderen te komen wonen. Maar wat oudere kinderen is geen probleem voor haar. Sara zal natuurlijk moeten wennen aan haar nieuwe leven, maar de wil is er beslist! Zij heeft lieve mensen nodig die haar zullen steunen, die haar liefhebben en die haar alle tijd zullen geven die zij nodig heeft!

Komt u gauw eens langs in de opvang om haar in het echt te ontmoeten?

Sara2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen