Sely geplaatst op 22 maart

SelyEen vrolijk, bruisend, energiek en grappig meisje van net 1 jaar jong die op zoek is naar een heerlijk thuis om te komen wonen!

Sely is een hondje dat uit Turkije komt, zij is daar gevonden op straat toen zij nog klein was en heeft vervolgens een tijdje bij lieve mensen gewoond, samen met andere honden en katten. Sely vond dat heerlijk, zij was volop aan het spelen en rennen met de andere honden, kreeg lekker  de aandacht en genoot van alles wat op haar pad kwam! Ook hier zien wij een heel vrolijk en tikje ondeugend meisje dat het heerlijk vind om lekker actief bezig te zijn. Zij vindt het heerlijk als de dag begint en geniet van alle aandacht die zij krijgt.

Sely is wel een meisje dat nog een aantal dingen moet leren en wel haar eigen mening heeft. Zij moet in haar nieuwe gezin duidelijkheid krijgen en regels waar zij zich aan moet houden. Haar nieuwe baasjes moeten echt lekker met haar aan het werk gaan en mogelijk ook een cursus met haar gaan doen. Sely kan uitstekend met andere honden opschieten en is ook gewend aan katten. Het lijkt ons wel handig om haar bij een zelfverzekerde kat te plaatsen, zij is nogal onstuimig en een verlegen kat vindt dat mogelijk een beetje spannend… Verder is Sely heel lief voor kinderen al is zij natuurlijk ook daar wat lomp voor… Wij denken dat een gezin met oudere kinderen wat meer geschikt voor haar zal zijn. Sely is dus een bijzonder meisje die nog even wat dingen moet leren en daar dus ook begeleiding in nodig heeft. Zij is een slimme meid en wij verwachten dat zij dingen heel snel zal oppakken! Ook het alleen thuis blijven zal rustig opgebouwd moeten worden.

Komt u gauw eens kennismaken met dit prachtige sprankelende meisje?

Sely2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen