Shanon is geadopteerd

Shannon (640x609) Shannon-001 (640x573) Shannon-002 (640x598) Shannon-003 (614x640) Shannon-004 (640x626) Shannon-005 (640x501) Shannon-006 (640x575)Shanon; een prachtige en lieve dame van 7 jaar jong die op zoek is naar een bijzonder thuis! Shanon is een dame die al veel voor haar kiezen heeft gehad in haar leven en daarom zoeken wij een liefdevol thuis waar zij voor altijd mag blijven en waar zij ontzettend welkom is. Shanon komt uit Spanje, waar zij is gevonden. Dat zij vaak pups heeft gehad is duidelijk, dat zij slaag heeft gehad is ook duidelijk… En dat maakt dat zij iets verdrietigs over haar heeft… Wij willen haar wel zeggen dat zij niet mee op haar hoede hoeft te zijn, maar de tijd moet haar wonden helen en haar het vertrouwen terug gaan geven. Shanon is een meisje dat erg lief is, zij wil het vreselijk graag goed doen en past zich steeds weer aan. Zij heeft geleerd om zelfstandig te zijn maar wij merken dat zij het ook graag samen met je wil doen. En dat heeft dus tijd nodig. Voor Shanon is het belangrijk dat zij de tijd krijgt om weer helemaal op iemand te kunnen vertrouwen, dat zij weer leert dat er van haar gehouden wordt en dat zij geen gekke dingen meer mee zal maken. Shanon kan het prima vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal uitstekend. Voor katten heeft zij respect en als u een zelfverzekerde kat heeft, dan zou zij daar prima mee samen kunnen leven. Shanon is lief voor vreemden, maar kijkt graag eerst even de kat uit de boom. En dat mag natuurlijk. Omdat Shanon is zoals zij is, plaatsen wij haar liever niet in een gezin met kinderen. Dit is mogelijk te onrustig voor haar en wij denken dat zij het fijner zal vinden om rust te hebben. Als u kinderen op bezoek krijgt, is dit geen probleem, zij zal ze waarschijnlijk uit de weg gaan. Een heel verhaal over deze prachtige dame die heel graag nog 1 keer wil wennen aan een nieuw leven, die nog 1 keer wil verhuizen en zo graag weer wil leren vertrouwen op lieve mensen. Wilt u haar die kans geven? Zij heeft deze zo verdient!

2 reacties op Shanon is geadopteerd

  • Goedenavond, wij vinden dit zo’n bijzonder verhaal en overwegen om kennis te maken met Shanon. Wij, man en vrouw, hebben een lieve labrador van 11 jaar, een gezellige duitse herder van 6 jaar en een poes van 3 jaar. Onze lieve dames hebben veel speelruimte buiten (achteraf in een verbouwde boerderij omheind) maar wonen in huis. Door ziekte is mijn vrouw altijd thuis. We hebben weinig sociaal contact maar onze beesten geven heel veel liefde. Eigenlijk zochten we een kleine rustige knuffelhond maar deze droevige ogen moeten liefde hebben en een gouden mand. We denken haar dit te kunnen geven. Moeten we contact zoeken met u of stuurt u een mail? Alvast bedankt en een fijne avond.

  • Goedemiddag,
    Ik las het hartverwarmende verhaal over Shanon en vroeg mij af of wij haar wellicht een warm onderkomen kunnen geven. Wij zijn familie de Jong wonend met 1 berner sennen en 1 hond en twee kinderen van 10 en 13 jaar oud. Onze Berner teefje Koosje 3 jaar oud, heeft altijd een kameraadje gehad maar zij is 1 jaar geleden overleden. Koosje is een ongelofelijk lieve goedluisterende laag dominante Berner. Wij hebben altijd 2 honden gehad en twijfelen tussen een pup en een herplaatshond. Het verhaal van Shanon stal mijn hart. Nadeel is wel dat wij 2 kinderen hebben maar zij zijn erg rustig met honden. Wij wonen in een vrijstaand huis met veel grond.
    Ik hoor graag, inkie de jong-stoop
    0622373142

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen