Sierra geplaatst op 19 maart

SierraEen prachtig meisje met schitterende oren van een half jaar jong!

Sierra is een meisje dat nog best heel onzeker is en op zoek is naar lieve mensen die haar willen begeleiden in haar leven. Sierra komt uit Spanje, waar zij samen met haar 3 zusjes, gevonden is toen zij 3 maanden waren. Hun start in hun leven is niet geweldig geweest en zij waren ongelooflijk bang… Zij waren erg vermagerd, bang en wisten niet wat zij moesten doen. Maar gelukkig werden zij in lieve gastgezinnen ondergebracht en daar hebben zij geleerd dat mensen eigenlijk ook heel leuk zijn! Sierra is een hondje dat nog steeds wel haar angsten heeft en het soms nog spannend vindt om aan de riem te lopen. Maar haar nieuwsgierigheid wint het altijd!

Sierra zoekt je echt op en maakt op haar manier contact met je. Zij wil eigenlijk wel heel graag, maar heeft altijd net even dat zetje nodig om door te zetten. En daar heeft zij dus hele lieve mensen bij nodig! Sierra kan het uitstekend vinden met andere honden, zij kent de hondentaal uitstekend en voor haar zou het heel fijn zijn als zij bij een hond kwam te wonen die haar voorbeeld kan zijn. Ook zou Sierra met katten samen kunnen leven, zij vindt ze een beetje spannend, maar als een kat aan  honden is gewend, dan is dat geen enkel probleem. Voor Sierra zou het momenteel nog niet fijn zijn om in een gezin met kinderen te komen wonen. Zij moet zelf nog zoveel leren, het moet nu eerst haar tijd zijn.

Wilt u door dit, op het eerste oog, bange meisje heen kijken en eens kijken hoe zij kan worden met heel veel liefde en aandacht, komt u dan eens langs in de opvang om kennis met haar te maken!

Sierra2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen