Silvia geplaatst

SilviaEen prachtige dame van twee jaar jong die na ruim een jaar in een opvang heel erg toe is aan lieve mensen die haar dat gouden mandjes willen geven

Silvia is een herder en heeft dan ook graag contact met haar baasjes en zij wil ontzettend graag nieuwe dingen leren en pakt dat dan ook heel snel op! Silvia komt uit Spanje, waar zij dus is gevonden. En een jaar heeft zij in de opvang in Spanje gewoond en nu mocht zij eindelijk mee naar Nederland waar wij hopen op een fantastisch plekje waar zij weer zichzelf mag worden en waar zij de tijd krijgt om te wennen. Silvia is heel blij als zij gaat wandelen en wil dan wel aan de riem trekken. Maar als wij gewoon stil gaan staan als zij trekt dan kijkt zij om alsof zij wil vragen wat de bedoeling is. En als wij haar dan belonen, dan vindt zij dat helemaal geweldig en trekt zij niet meer. Dat is echt een kwestie van tijd voor haar.

Silvia kan het prima vinden met andere honden al is zij wel een duidelijke dame die haar grenzen duidelijk aangeeft. En dat mag natuurlijk! Met katten heeft zij niet zoveel, zij snapt niets van ze en wil wel graag achter ze aan gaan. Dus een nieuw gezin met katten lijkt ons niet verstandig. Silvia is mogelijk niet gewend aan kleine kinderen en daarom plaatsen wij haar niet in een gezin met kleine kinderen. Zij zou mogelijk ook een tikje te lomp voor ze kunnen zijn.

Silvia is een hond die hele duidelijke baasjes nodig heeft die haar duidelijk maken hoe de regels zijn, die haar consequent zullen behandelen en die lekker met haar gaan trainen. Dan is zij het beste op haar plaats en zal zij het meest gelukkig zijn! Een heerlijke, werklustige dame dus, op zoek naar haar eigen plekje op deze wereld!

Komt u eens kennis maken met haar?

Silvia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen