Simba is geadopteerd

Simba (640x456) Simba (640x470) Simba-001 (640x444) Simba-001 (640x482) Simba-002 (640x544) Simba-002 (640x572)

Simba; een fantastische, lieve, speelse knul van 2 jaar jong die op zoek is naar een heerlijk thuis waar hij mag komen wonen! Simba is een kruising met een langharige kat, maar daar is eigenlijk niets van te zien. Hij is namelijk maar een klein kereltje, kortharig, maar met een heerlijk karakter! Simba is als kitten in een heel jong gezin komen te wonen waar ook een andere kat en een hond woonde en daar is hij dus opgegroeid. Maar Simba is daar nooit helemaal op zijn plaats geweest. Hij begon zichzelf extreem te likken en werd op verschillende plekken helemaal kaal… Deze mensen zijn uiteraard met hem naar de dierenarts geweest waar hij allerhande onderzoeken heeft gehad. En er kwam niets medisch uit, Simba was lichamelijk helemaal gezond. Maar dat Simba ongelukkig was, werd hun des te meer duidelijk en daarom hebben zij voor het welzijn van Simba gekozen en hebben hem bij ons in de opvang gebracht waar hij hopelijk een plekje vindt waar hij wel gelukkig zal zijn. In het begin moest Simba erg wennen aan zijn nieuwe leven, maar nu hij een tijdje bij ons is, zien wij hoe goed het met hem gaat. Zijn vacht is weer helemaal aangegroeid, hij glanst weer, hij is ontzettend aanhankelijk en hij oogt heel erg gelukkig. Simba mag ontzettend graag knuffelen, hij wil heel graag op schoot liggen, geniet van zijn speeltjes en mag graag een frisse neus halen. Hij is echt weer ontspannen en het is nu echt tijd voor hem om op zoek te gaan naar een nieuw thuis! Wij denken dat het voor Simba heel erg fijn zal zijn als hij in een rustig huishouden zal komen te wonen. Hij vindt kinderen lief en is hier ook heel lief voor, maar wij denken dat het fijner voor hem zal zijn om niet weer in een jong gezin terecht te komen. Een gezin met oudere kinderen moet geen probleem voor hem zijn. En wij denken dat hij prima samen zou kunnen wonen met een hond, maar met een andere kat is mogelijk niet heel erg geschikt voor hem. Hij maakt ook hier in de opvang nagenoeg geen contact met andere katten en lijkt dit contact ook niet prettig te vinden. Dus liever geen andere katten in zijn nieuwe huis. Verder is het voor Simba heerlijk om ook lekker naar buiten te kunnen. Hij geniet van de dingen die er buiten gebeuren, de zon waarin hij lekker kan liggen en hij kan heerlijk rennen en klimmen en op deze manier kan hij zijn energie kwijt. Simba is een fantastisch mannetje, een grote knuffel en hij zoekt lieve mensen waar hij zijn liefde aan kwijt kan en waar hij heerlijk mag genieten van zijn leven! Komt u gauw eens langs om kennis met hem te maken?

Één reactie op Simba is geadopteerd

  • Geachte heer, mevrouw,

    Ik ben op zoek naar en mooie en lieve en bijvoorkeur KATER die een binnenkat is. Ik woon aan de de grachten in Amsterdam en ik wil niet dat mijn kat steeds naar buiten glipt. Als ik een boerderij zou hebben dan zou ik juist een buitenkat leuk vinden maar in de stad is het niet zo handig. Kunt u mij helpen aan een leuke binnenkat?
    Alvast dank voor uw reactie.

    Met vriendelijke groet, Evert Sillem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen