Souris is geadopteerd

Souris-001 (640x624) Souris-003 (640x631) Souris-004 (608x640) Souris-006 (640x541) Souris-007 (640x510)Souris; een klein, lief, vreselijk zachtaardig en mooi meisje van pas 7 maanden jong! Souris is echt een vreselijk aanhankelijk en lief meisje dat heel erg graag bij je in de buurt is, steun bij je zoekt en vooral heel erg lief gevonden wil worden. Souris komt uit Spanje, waar zij, samen met de rest van haar gezin, als pupje bij de poort van het asiel is achtergelaten. Gelukkig waren zij daar welkom en hebben daar al een heleboel geleerd. En nu mocht Souris mee naar Nederland komen, waar haar hopelijk een fijne toekomst in het verschiet ligt. Souris is een heel sociaal meisje, zij vindt alle mensen geweldig en is lief voor kinderen. Zij kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal erg goed. Voor katten is zij helaas erg bang en snapt werkelijk niets van deze dieren… Daarom denken wij dat het beter voor haar zal zijn als zij niet in een gezin met katten komt te wonen. Verder moet Souris nog een heleboel dingen leren en zal zij  moeten wennen aan een leven bij haar eigen familie en dat heeft natuurlijk tijd nodig. Zij vindt het aan de riem lopen spannend, maar met wat aanmoediging doet zij het toch, puur omdat zij het zo graag goed wil doen. Souris heeft echt een hart van goud, is heel erg zacht en lief en wil niets liever dan bij een familie horen. Komt u eens kennis met deze enorme schat maken? Zij zal ook dan enorm haar best doen om te laten zien hoe leuk zij eigenlijk is!

Één reactie op Souris is geadopteerd

  • Souris heet inmiddels pippa ze is bij ons vanaf feb 2015 in het begin was pippa best wel angstig na een cursus op de hondenschool gaat het steeds beter.
    Wij als familie hebben zoveel plezier van pippa ze is zo dankbaar en trouw aan ons voor ons geen betere hond denkbaar ze is echt een onderdeel van ons gezin.
    Opvang koningen bedankt voor het goede werk en voor het naar nederland halen van onze pippa!!! Groet fam wassenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen