Tattoo; Geplaatst op 31 maart

Tattoo (640x353) Tattoo-001 (640x534) Tattoo-002 (640x403)

Tattoo; een prachtig mannetje van 4 jaar jong die ontzettend graag een fijne plek wil krijgen! Tattoo is een jongen die als klein knulletje in een gezin is komen wonen. Hij woonde daar samen met kinderen, met een hond en met een andere kat en daar is hij in opgegroeid, hij is dus overal aan gewend! Hij mocht ook lekker naar buiten toe en zijn leven was geweldig. Maar helaas boterde het niet tussen Tattoo en zijn vrouwtje… En na 4 jaar was dit nog steeds het geval en daardoor ontstond er veel stress tussen die twee. En daarom is dit prachtige mannetje terug naar onze opvang gekomen. Tattoo doet het hier heel erg goed, hij vindt het heerlijk om te knuffelen en aandacht te krijgen, hij eet lekker en is eigenlijk heel tevreden! Wij zoeken voor Tattoo een hele fijne plek waar hij heel erg welkom is, waar hij ook lekker naar buiten kan, waar hij veel aandacht zal krijgen en waar hij gelukkig mag worden. Hij is heel makkelijk en is er helemaal aan toe om te verhuizen! Komt u eens langs in de opvang om in levende lijve kennis met hem te maken?

Één reactie op Tattoo; Geplaatst op 31 maart

  • Kijk s aan daar staat onze tattoo waar we nu als baasje heel blij mee zijn tis een prachtig rustig dier en zeer lief en aanhankelijk en zijn blij dat we hem in onze armen mogen sluiten bij t kennis maken met hem was t al duidelijk hij wouw direkt al niet meer trug zijn hok in en bleef op mn arm zitten z’n nageltjes zaten al vast geklemd in m’n vest kennelijk heeft hij toen zijn keus gemaakt dat ie graag met ons mee ging naar huis en dat is ie nu al 4 weekjes.
    Super bedankt dierenopvang koningen voor deze aanwinst hij is hier heel erg op zijn plaats.

    Mvg
    M.Westerhof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen