Teddy geplaatst

Teddy (640x527) Teddy-001 (640x615) Teddy-002 (606x640) Teddy-003 (570x640) Teddy-004 (629x640) Teddy-005 (579x640) Teddy-006 (564x640)

Teddy; een prachtige, sociale hartebreker van 4 jaar jong! Teddy is echt een bijzondere hond die rechtstreeks je hart inloopt. Hij is aan de ene kant een tikje onzeker maar aan de andere kant kan hij wel in je kruipen en van je houden! Teddy is een jongeman die uit Spanje komt, waar hij is gevonden… Hij heeft een huis gehad en kent al een heel aantal dingen. Maar het is duidelijk dat mensen hem in zijn verleden ook hebben teleurgesteld… Hij is onzeker in sommige situaties waar wij natuurlijk alle geduld en begrip voor hebben. Het mooie van Teddy is dat hij zijn lot altijd in je handen legt en er op rekent dat wij het goede met hem voor hebben en dat is intens dankbaar! Teddy is een knul die dus lieve mensen nodig heeft die hem zullen steunen en er helemaal voor hem zullen zijn en die hem dat stukje zelfvertrouwen weer terug willen geven. Teddy kan keurig aan de riem lopen, kan het uitstekend met alle andere honden vinden, zou prima bij katten kunnen leven en is vriendelijk voor kinderen. Wij denken echter dat het voor Teddy op dit moment in zijn leven niet fijn zal zijn om in een druk jong gezin te komen wonen. Hij heeft eerste even de tijd nodig om rustig te kunnen wennen aan zijn nieuwe leven. Kinderen vanaf 16 jaar is geen probleem voor hem en als u kinderen op bezoek krijgt is dit ook geen enkel probleem voor hem. Teddy is gewoon echt een heel erg bijzondere hond die liefde zoekt, geduld en rust en dan denken wij dat wij over een paar maanden een hele andere Teddy zullen zien! Hij is ongelooflijk zachtaardig en dankbaar en zal echt een kameraad voor het leven zijn! Komt u eens langs om dit wonder in het echt te ontmoeten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen