Tunga is geadopteerd

Tunga (640x563) Tunga-001 (640x607) Tunga-002 (640x575) Tunga-003 (640x524)Tunga; een ongelooflijk lief, zacht, mooi en fijn meisje van 5 maanden jong! Tunga is eigenlijk zo’n hondje waar je acuut verliefd op wordt. Zij is namelijk alleen maar lief! En dat is zo schattig in combinatie met haar mooie bruine koppie! Tunga is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij is gevonden met haar broertjes en zusjes. Zij is, na een tijdje in de opvang aldaar gewoond te hebben, nu bij ons in de opvang en wij zijn allemaal verliefd op haar geworden! Tunga is een meisje dat zichzelf onzichtbaar kan maken, vreselijk bescheiden is, maar wel heel graag een knuffel krijgt. En die geven wij haar natuurlijk! Tunga kan het uitstekend vinden met andere honden, met katten, met kinderen, met vreemden en zij doet vreselijk haar best voor iedereen. Tunga vindt nieuwe dingen nog wel wat spannend, maar als wij haar over de streep trekken, dan gaat zij er ook voor en legt haar lot volledig in je handen. Heel bijzonder om dit te zien bij zo’n klein meisje. Tunga is op zoek naar lieve mensen die geduld met haar hebben, die haar liefdevol omarmen en die er helemaal voor haar zullen zijn. Mensen die haar aan alles laten wennen en die helemaal voor haar willen gaan! Dan krijgt u de liefste en zachtste hond die wij ons maar kunnen voorstellen! Komt u gauw eens kennis maken met dit bijzondere meisje? Zij zal u verstelt doen staan!

Één reactie op Tunga is geadopteerd

  • Beste dierenopvang Koningen,

    Wij zijn op een zoek naar lieve hond. Tunga lijkt daarbij te passen.

    Wij zijn Meia en Rogier, en hebben twee jongens, Qi Xuan van 9 jaar, Ni Zhi van 4. Ni Zhi is gek op dieren, maar kan net als een jonge hond bij tijd en wijle overenthousiast en een druktemakertje zijn. We zoeken een hondje die daar goed mee om kan gaan, en daarin mee kan opgroeien terwijl onze jongens ook weer wat ouder en rustiger worden.

    Graag informeren we of Tunga nog beschikbaar is, en misschien voor ons geschikt is.

    Mvg, Meia en Rogier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen