Vivaldi geplaatst

Vivaldi (640x458) Vivaldi-001 (640x576) Vivaldi-002 (578x640) Vivaldi-003 (640x570) Vivaldi-004 (640x539) Vivaldi-005 (640x621)

Vivaldi; een beeldschone, lieve, goedaardige, zachte, sociale en leuke knul van ruim 5 maanden jong! Vivaldi is een plaatje om te zien, zijn moeder was een wat grotere kruising, zijn vader is onbekend. En daar is dit prachtige mannetje uit tevoorschijn gekomen. Vivaldi is gevonden, samen met zijn moeder en een heleboel broertjes en zusje, in Spanje… Zij moeder is de liefheid zelve en dat heeft zij keurig doorgegeven aan haar kinderen. Vivaldi heeft dus een heel fijn karakter, hij is erg sociaal, kent al een aantal dingen, kan het uitstekend vinden met andere honden, heeft respect voor katten, is lief voor alle mensen en ook voor kinderen en hij is gewoon een heerlijk knaapje! Vivaldi zoekt een fijn thuis waar hij meer dan welkom is, waar men hem alles gaat leren wat nodig is, waar hij volwassen mag worden en waar hij gelukkig mag zijn. Dan krijgt u een heerlijke, vrolijke en lieve knul in huis die met heel zijn hart van u zal houden! Komt u gauw eens langs om kennis te maken met dit mannetje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen