Panya; gereserveerd

Panya (603x640) Panya-001 (590x640) Panya-002 (640x540) Panya-004 (640x623)Panya; een beeldschoon meisje van 1 jaar jong die op zoek is naar een heel fijn thuis waar zij heel erg welkom is! Panya is een kruising herdertje, wil dus graag dingen voor je doen, wil heel graag dingen leren en zoekt steun bij je en vindt het heerlijk als je de leiding neemt! Panya is een meisje dat uit Spanje komt, waar zij samen met haar broertjes en zusjes achtergelaten werd bij de poort van het asiel. Haar broertje en zusje zijn al eerder bij ons de opvang gekomen en hebben heel snel een fijn thuis gevonden gelukkig! En nu kwam Panya mee naar Nederland en wij hopen dat ook zij heel snel een fijn thuis zal vinden. Panya is een meisje dat het uitstekend met andere honden kan vinden en de hondentaal prima begrijpt. Zij is erg bang voor katten en daarom denken wij dat het niet fijn zal zijn voor haar om in een familie te komen wonen waar ook katten leven. Voor mensen is zij lief en zacht en soms een tikje onzeker. Zij doet haar best, dat zien wij duidelijk aan haar en dat is prachtig om te zien! Maar omdat zij juist nu nog wat onzeker is en daar wat steun bij zoekt, lijkt het ons het beste voor Panya dat zij niet in een gezin met jonge kinderen komt te wonen. Kinderen vanaf 16 jaar moet geen probleem voor haar zijn. Voor Panya zoeken wij lieve mensen die haar willen steunen bij de nieuwe stap in haar leven, mensen die geduld zullen hebben en haar tijd willen geven om te wennen aan haar nieuwe leven. Dan krijgt u een meisje dat erg dankbaar zal zijn, die ongelooflijk haar best voor u zal doen en die waarschijnlijk veel nieuwe dingen heel snel onder de knie zal hebben! Komt u eens langs om haar in levende lijve te ontmoeten?

Één reactie op Panya; gereserveerd

  • Hallo ik ben op zoek naar een lief leuke gezellige huis genoot en ik heb verder géén andere huisdieren ik heb wel een zoon maar woont niet bij mij . Ik zou een goeie nieuwe baasje kunnen zijn voor dit hondje Hoe en wat gaat het verder inzien werk? Ik hoor graag van jullie .
    Gr.pedro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen