Tequilla

Tequila (573x640) Tequila-001 (620x640) Tequila-002 (640x458) Tequila-003 (640x573) Tequila-004 (640x425)Tequilla; een prachtig, leuk, ruwharig jochie van 1 jaar jong die op zoek is naar een liefdevol thuis! Tequilla is een leuke hond om te zien, hij heeft prachtige oren, heeft een heerlijke ruwharige vacht en hij is op zoek naar hele lieve mensen die hem met open armen willen ontvangen en hem de tijd willen geven om weer te leren vertrouwen. Tequilla is nog zo jong en heeft toch al wel het een en ander meegemaakt in zijn leven. Hij is op straat gevonden, jong, bang en onzeker. Dit was in Spanje. Vervolgens heeft hij een tijdje in de opvang aldaar gewoond en nu is hij bij ons en hij is meer dan welkom! Tequilla is een zachtaardige jongeman, hij wil heel erg zijn best doen en doet dat dan ook, maar hij heeft een stukje in zich dat toch even de kat uit de boom wil kijken. Een plotselinge knuffel laat hem erg schrikken, hij heeft liever een andere benadering. Daar zal hij ongetwijfeld een negatieve ervaring mee hebben gehad toen hij nog klein was…. Tequilla trekt nog wat aan de riem tijdens een wandeling en zal nog veel moeten leren. Maar de wil is er bij dit jochie, hij heeft alleen de juiste mensen nodig die hem daarbij helpen. Tequilla kan het uitstekend vinden met andere honden en begrijpt de hondentaal heel erg goed. Door zijn jachtinstinct kan hij het niet zo goed vinden met katten en het lijkt ons dan ook geen goed plan om hem in een gezin met katten te plaatsen. Voor Tequilla denken dat wij dat het heel goed zal zijn dat hij bij hele lieve mensen komt te wonen die hem rust kunnen bieden, die er voor hem zullen zijn, mensen die hij volledig kan vertrouwen en die in hem geloven. Dan zal dit lieve jochie ontdooien en langzaam tevoorschijn komen en laten zien wie hij echt is. Tequilla is lief voor kinderen maar een plotselinge omhelzing is teveel van het goede voor hem. Een gezin met kinderen lijkt ons dan ook niet heel geschikt voor hem. Mocht u kinderen op bezoek krijgen is dit geen probleem voor hem, hij zal ze dan keurig uit de weg gaan. Een bijzonder jochie, deze lieve Tequilla en hij zoekt dan ook een bijzonder thuis. Komt u eens kennis met hem maken in levende lijve? Hij zal het heerlijk vinden om verder te kunnen gaan met zijn leven!

Één reactie op Tequilla

 • Wat een prachtige kerel, dit is helemaal het soort hond waar we al lang van dromen… !
  Als we louter ons gevoel zouden volgen dan kwamen we hem morgen al ophalen. Maar ik veronderstel dat dit een dier is waar, gezien zijn verleden, omzichtig mee moet worden omgesprongen. Vandaar volgende vragen/ opmerkingen:
  1) we hebben reeds een hond, eveneens uit een asiel, die erg lief, aanhankelijk en vooral naar mij toe erg beschermend is. Op straat kan hij dan ook hevig te keer gaan tegen andere honden.
  Als hij los kan lopen is hij wel een stuk vriendelijker tegen z’n soortgenoten. Ook in het hondenpension waar hij verblijft als we op reis gaan, gaat het prima, maar hoe zou hij reageren als er een andere hond hier thuis op zijn territorium zou komen, in de buurt van mij.. ?? ik vindt het moeilijk om dit in te schatten. Wat denken jullie hierover ?
  2) We hebben 2 oudere kinderen, de oudste is 16 de jongste is 13. Het is vooral onze jongste
  zoon die gek is op honden. Misschien lijkt dit jullie dit nog wat jong voor een hond als Tequilla ? Het is echter een heel verstandige jongen, een wijs kind met een erg rustig en
  zachtaardig karakter, wat dat betreft zie ik zelf geen problemen, integendeel, ik dat juist hij het beste uit zo’n dier naar boven zou kunnen halen.
  Maar uiteraard zijn jullie de mensen die hier het best over kunnen oordelen, wij kennen de hond uiteraard niet.
  We zijn erg benieuwd naar jullie reactie, alvast dank hiervoor !
  Nog ter info; we hebben een grote tuin waar hij in rond kan rennen en wonen vak bij een bos waar je lange wandelingen kan maken. We hebben ervaring met honden, dit zou dan onze vijfde hond worden.
  Ook Cortes spreekt ons erg aan, zou hij ook bij ons kunnen passen ?

  Met vriendelijke groeten,
  Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen