Zoe

10 december 2013

Vandaag hebben wij een moeilijke en verdrietige beslissing moeten nemen voor de prachtige Zoë… Deze prachtige dame was bij ons in de opvang gebracht omdat het voor haar thuis heel lastig was geworden. Door de komst van kleine kindjes trok zij zich helemaal terug en deze mensen hebben voor haar gekozen en gunden haar een heel fijn plekje elders. Vlak voordat zij bij ons kwam was Zoë nog geopereerd aan haar blaas en niets leek eigenlijk haar geluk in de weg te staan… Maar Zoë werd na een poosje bij ons ziek. Heel ziek… Zij wilde bijna niet meer eten en ze begon geel te worden. Wij zijn naar de dierenarts geweest en uit haar bloed bleek dat haar lever niet goed was. Dit had een leverontsteking kunnen zijn en daar werd zij voor behandeld, maar het kon ook een tumor in haar lever zijn. Als de behandeling zou aanslaan was het een leverontsteking en anders was het een tumor… Zij ging nog verder achteruit en vandaag hebben wij de beslissing genomen om haar te laten gaan. Zij was zo ziek, wilde niet eten en het ging zo slecht dat wij haar een verder lijden wilden besparen. Dus vandaag hebben wij afscheid genomen van deze statige, vreselijk lieve dame… Zij mocht maar 3 jaar jong worden… Rust zacht lieve Zoë.

 

Zoe-001 (640x411)Zoë; een prachtige Main Coone van 3 jaar jong die op zoek is naar een heerlijk rustig thuis waar zij helemaal op haar plek is! Zoë is een poes die als kitten bij lieve mensen is komen wonen. Zij waren stapel op haar en Zoë had het heel erg naar haar zin daar. Maar deze mensen kregen kinderen en dat is iets waar Zoë zich geen raad mee weet. Zij snapt niets van de drukte die de kinderen met zich mee brengen en dat maakte dat Zoë zich volledig terug ging trekken en erg ongelukkig werd… Met heel veel pijn hebben deze mensen daarom voor Zoë gekozen en haar naar de opvang gebracht, in de hoop dat deze lieve dame een heel fijn en rustig thuis zal vinden. En daar zijn wij dan ook naar op zoek! Zoë is een poes die eerst even de tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe dingen, zo ook een nieuwe omgeving. Zij zoekt daarom een heel rustig thuis waar zij op nr. 1 staat, waar zij alle aandacht zal krijgen, waar zij heerlijke plekjes heeft om fijn en warm te liggen, waar de mensen haar begrijpen en haar lief zullen hebben! Zoë zoekt een huis waar er dus geen kinderen wonen en ook geen andere dieren. Eigenlijk gewoon een warme, liefdevolle plek waar zij gelukkig mag zijn! Zij stelt niet zoveel eisen en is heel snel tevreden! Zoë heeft in het verleden blaasgruis gehad waardoor zij op een speciaal voer staat en op dat voer moet zij ook blijven gebruiken. Een geweldige dame, prachtig om te zien en met een heel lief karakter dus, op zoek naar haar liefdevolle toekomst! Komt u gauw eens kennis met haar maken??

Zoe-003 (640x474) Zoe-002 (640x528)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen