Informatie

Dierenopvang Koningen bestaat vanaf 2009 en heeft als doelstelling:
Het opvangen van honden en katten, zowel zwerfdieren als dieren die om wat voor reden dan ook niet bij hun eigenaar kunnen blijven. Daarnaast vangen wij honden en katten op vanuit het buitenland (Spanje, Turkije, Malta, Hongarije en Roemenië) omdat daar de noodzaak vaak ontzettend groot is. Deze dieren worden veelal met de dood bedreigd, zijn vaak mishandeld, angstig, verwaarloosd en hebben een stabiel thuis nodig. Wij doen ons uiterste best om deze dieren een nieuw en stabiel thuis te bieden, wij werken met een aantal gastgezinnen en hebben een grote groep met vrijwilligers die veel op de opvang te vinden zijn. 
Via onze website houden wij u dagelijks op de hoogte van de ontwikkelingen in en rondom de opvang.
Logo Erkend DierenLot Beneficiant highres
Logo inzamelpunt
DierenLot Kledinginzameling voor hulp aan dieren in nood. Een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland.   Al uw kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! De, gebruikte, kleding, textiel en schoenen mogen kapot zijn, maar wel graag schoon en in dichtgebonden zakken. Dekbedden, kussens, matrassen enz. kunnen we helaas echter weer niet gebruiken.
Alle kleding, textiel en schoenen worden vervolgens door ons verzameld en gesorteerd en daarna verkocht. Deels als 2e hands kleding en anders voor recycling. Handdoeken en badlakens zijn natuurlijk altijd zeer nuttig voor ieder dierenhulpcentrum en kunnen we er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.
Zoeken
Evenementen
Momenteel zijn er nog geen evenementen gepland.
Renovatieproject

Help ons helpen!

Bestel bij Zooplus of Bol.com of verzeker uw huisdier bij Proteq door op bovenstaande plaatjes te klikken. Wij krijgen dan ook een deel van de opbrengst, wat we goed kunnen gebruiken om de dieren te helpen.zooplus.nl


algemeen